| Woodee a întrebat:

Deci am niste dracii de imi vine sa-l omor! Imi place de un baiat de 15 ani care praktic nici macar nu stie ca exist.crying oricum. s-a combinat cu o fata si aia fiind o cocalara renumita pentru,, schemele " ei, pentru ca le are, l-a facut sa asculte manele, el e la scoala buna, unde sunt si eu, iar handikapata aia se duce o zi p saptamana la scoala! imi vine sa-l omor ca l-a prostit de atunci! el nici nu o iubeste, a auzit de ea ca e renumita pentru schemele ei si de aiia s-a combinat ca ea...crying nu stiu ce sa fac ca ma am bine cu sora lui geamana, si ea crede ca el e fericit, dar eu stiu ca nu e! cum sa o conving pe sora-sa sa-l convinge sa nu mai fie cu ea? App.

12 răspunsuri:
| Marynna a răspuns:

Mda...cunosc senzatia, sunt foarte familiarizata cu ea. din pacate, nu prea ai ce sa faci.incearca sa discuti cu sora lui, daca zici ca sunteti in relatii bune, spune-i tot ce stii despre acea fata pentru ca ea sa incerce sa faca ceva.Insa,daca se va desparti de ea, nu ai nicio certitudine ca va fi cu tine, din pacate...sad

| Denisa a răspuns:

"Yokai" a zis bine ce a zis.

| Miauti a răspuns:

Intrebare sti care e diferenta dintre un cocalar si un manelist?

Daca nu o iubeste pe ea, de unde sti ca te va iubi pe tine, poate o sa stea si cu tine catev luni, o sa ti-o traga si apoi isi gasesti alta.

Răspuns utilizator avertizat
| deea40 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic
ai putea sa ii povestetsti ei toatea astea...
sau mai bien sa il lasi poate el e fericit cu ea nuy sti ce e in inima lui. sper sa nu te superi dar nici tie nu tziar place sa te despate cineva de prietenul tau.
nah sper ca e bun sfatul meu dar iti vei da seama mai tarziu ca nu e bien sa te bagi in calea fericiri.
daca tu chiar ti la el ar trebui sa vrei ca el sa fie fericit. ca il vrei langa tine te gandesti numai la tine nu si la el...
daca il iubesti vei lasa asa cum e doar de dragul lui

| 2696 a răspuns:

Tocmai dupa asta iti dai seama ce fel de baiat e
probabil daca te-ai pune cu el te-ai transforma si tu intr-o fitoasa asa ca mai bine stai la locul tau. si de unde sti ca nu o iubeste? de unde sti ca te va iubi pe tine? gelozia nu are nici un efect in situatiile de genul asta. baietiilor le plac fetele mai tarfulite si pline de tupeu si acestea sunt cea mai mare majoritate in ziua de azi. tu fi asa cum esti in continuare si poate isi va da seama si el intr-o zi cum sta treaba

| andrei a răspuns:

Normal ca iubesti dar cu ce folos?
daca e orb si nu vede dragostea ta adevarata nu merita:p
si dupa cum zic si ceilati ...io trage aleia o paraseste te vede pe tine tio trage si tie. te lasa gravida si e paraseste nu ai sa zici nimenui cine te-a lasat asa pentru ca il"iubesti" :p

| pacalici a răspuns:

Ma da lati luat pe puya de picioare cu cocalara / cocalar vostru.

| superwoman a răspuns:

Se numeste pitiopoanca nu "cocalara" rolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine te-ai "combina" si tu cu Limba Romana ca tare bine ti-ar face.

| Alexandra97_6666 a răspuns:

Spune-i surorii lui acest lucru! Adevarul despre fufa aia o sa iasa la iveala si o sa vada ce pierde!

| Alexandra97_6666 a răspuns:

Spune-i surorii lui acest lucru!Adevarul despre fufa aia o sa iasa la iveala si o sa vada ce pierde !