Mai cand vine vorba de iubire ce conteaza cati ani ai?
Ti-e frica ca lumea o sa rada de tine sau cv de genu dar iti zic sincer ca eu am avut primul prieten la 11 ani jumate si el avea 15 ani si ce daca? Mi-a placut de el i-a placut de mine ( mentionez ca ssunt cam dezvoltata ) si ce daca?
Lasa lumea sa vorbeasca sa te faca cum vrea.
Si eu ma vedeam cu el la scoala. Si eram cuplul scoliii.
Dar vezi asta nu inseamna sa te opresti din invatat sau sa faci alte prostii. Nu! eu din potriva invatam si mai bine si ma ambitionam ca sa nu zica lumea " aa ca asta numai invata ". Nu
Succes si daca ai nevoie lasa mesaj cu id tau
Bine, rău, eu încă n-am murit... Până la urmă, dacă ai capul pe umeri n-o să te pierzi în "iubire", astfel preocupându-te şi şcoala.
Nu exista o regula in dragoste, te poti indragosti oriknd, insa sentimentele, relatia si faptele relatiei difera de la o varsta la alta. La 13 ani trebuie sa ai grija de tine, sa inveti, sa te distrezi(dar nu chestii exagerate cum fac unele fete) si alte activitati de genul. Sa te indragostesti sau chiar sa ai un iubit nu strica deoarece si acest lucru trebuie sa urmeze in viata noastra. Odata ce inveti, iti vezi de treaba ta, esti fata la locul tau, nu are nimic ca esti indrgostita. Dar ai grija, deoarece exista si deceptii in dragoste iar asta s-ar putea sa-ti afecteze ritmul tau de invatare, sa recurgi la masuri drastice sau sa urmezi alte drumuri. Insa, in concluzie, nu este nimic rau a iubi pe cineva, dar sa stii sa ii pui pe fiecare la locul lor si sa nu neglijezii nimic.
In dragoste nu exista varsta... poti foarte bine sa te ocupi si de scoala si de dragoste. uneori la 13 ani poti gandi mai matur decat 20..
Poi depinde`.nu-ti zice nimeni sa nu te indragostestii dar asat nu inseamna ca nu mai inveti`. Baftaa. Fundaa:*?
RedLove întreabă: