anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

deci am o problemutahappy deci mie imi place de un baiat (este ii aceiasi clasa cu mine) dar nu stiu ce sa fac ca si el sa ma placa pe mine adica pe la sfarsitul lui a 5 toata clasa zicea ca ii place de mine dar acum sunt a -7-a si nu stiu s-a schimbat mult.....nu pot sa ii arat ca il plac sincer daca si el ar sti ca il plac si el sa nu ma placa nu as mai scapa de insulte colegilor(...am cea mai proasta clasa posibila) asa si cum sa procedez sa ma apropii de el dar sa nu isi dea seama ca il pla idei happy

7 răspunsuri:
| MariaChrii a răspuns:

Da sa stii ca asa sunt toate clasele insa in a8 a o sa iti para rau ca te desparti de ei crede-ma oricum cat despre baiat flirteaza cu el fa chestia aia cu genele, poarta-te mai amabil cuel, incearca sa te plimbi8cat mai mult cu el, spune-i sa iti faca mici servicii poate isi va da seamalaughing)

| Clarissaaz a răspuns:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri o sa incerc sa ma apropii de el dar va fi putin mai greu deoarece este vacanta si vorbim mai rar dar o sa incerc:X

| AllTogether a răspuns:

Daca ai cea mai proasta clasa, va fi foarte greu; esti in situatia mea, daca incepi sa comunici(fara sa-l vezi)cu el veti deveni foarte apropiati dar in lumea reala parca nu va veti cunoaste amandoi suntem timizi... sper sa ai noroc

| Alex_Anghel_1993 a răspuns:

Pai secretul e sa petreci mult timp uite de exemplu am cunocut acum 2 luni o fata, iar ieri a recunoscut ca ma place

| IHaveAProblem a răspuns:

Si mie mi se intampla acelasi lucru doar ca toti colegii imi ziceau ca ii place de mine cand eram in clasa a vi-a(trec a opta) ma gandesc sa ma duc si sa ii zic in fatahappy.

| dragutzakiss99 a răspuns:

Eee acum date pe langa el fate interesara de preferintele luii stai cu amici lui si intreabai despre el eu stiu