Muta -te in alta banca. Spune -i ca sdevarul e ca nu vrei sa fiti impreuna. Nu esti obligata sa te lasi santajata de nimeni. Face parte din a fi barbat cs sa invrti sa faci fata unui refiz. Daca te desparti dupa ce te si lasi sarutata, il vei rani si mai rau.Ai fi mai fericita daca re-ai ruga lui Dunnezeu pentru un sot si pana te vei simti pregatita pentru o relatie in vederea casatoriei, sa refuzi sa intri sa orice fel de relatie.Te-ai scuti si ai scuti si pe altii de multe raniri inutile.
Deh, de-ale copilariei si despre copilasii de scoala generala
Mergeti la scoala sa invatati nu sa va sarutati.
Vedeti sa nu aveti probleme cu diriginta sau directorul scolii.
Nu suntem chiar copii
Daca esti inca la scoala, cu colegul de banca, atunci esti doar copil.
Adultii sunt peste 20 de ani!
Dupa cum vad, chaire sti copil mic, odata ce esti inca la varsta in acre trebuei sa-i ceri voei mamei s ate vezi cu un baitel, si iti este rusine...ca esti foarte micuta.
"în 17 Martie | museteldeprimavara a întrebat:
Hey TPU, cum îmi pot face mama sa mă lase să mă văd cu un anumit băiat? "
"am acceptat doar sa nu își mai faca rau"
Adică preferi să te lași șantajată decât să-și facă el rău?
Bravo. Fată bună.
Îți pasă mai mult de el decât de tine.
Ghici ce urmează?
Pai asta pentru ca suntem foarte buni prieteni
O sa se taie din nou.
O sa fumeze.
Daca cu tine asta functioneaza...
Problema este ca tu i-ai spus ca a-ti strica o frumoasa prietenie si nu ai avut curajul sa ii spui ca nu il placi. OARE DE CE
Fii sinceră cu el. Spune-i ca tu nu îl placi in felul in care te place și el. Nu trebuie sa stai cu forta așa doar pentru ca el nu e in stare sa își gestioneze emoțiile. Nu vrei să te sărute, păi nu continua asta. Lucrurile oricum vor degenera și tu nu ești vinovata cu nimic. Nu îl placi, asta e trebuie sa treacă peste asta. Muta-te din banca dacă vezi ca după se comporta urat cu tine.
Nu trebuie sa ii spui ca nu il placi, cine stie poate se va schimba cu timpul si va deveni mai bun, el te iubeste si tu tot trebuie sa impartasesti iubirea cu el. Daca e nervos si fumeaza vino linga el cu o voce trista si roaga-l sa lepede fumatul 100% suta la suta va accepta acest lucru, fii buna cu el, vorbestei calm si nu te certa nicidecum cu el ca daca il vei certa este riscul sa va despartiti, daca ii vei spune ca nu il placi il vei afecta TARE MULT deoarece el pe tine ti-am spus ca te iubeste. Sper ca te-am ajutat
Incearca sa vorbesti cu parintii lui.
Nu esti obligata sa il saruti pentru ca asa vrea el.
Nu e vina ta ca el nu poate trece peste refuzul tau.
Nu vei putea sta intr-o relatie cu el toata viata deci pana la urma tot se va apuca de fumat, taiat si baut.
Luni vrea sa te sarute iar peste 2 saptamani sa-si inceapa viata sexuala alaturi de tine... no sa-i poti face pe plac.
Spune-i direct ca nu esti si nici nu ai fost indragostita de el. Lasa-l sa se zbata in amaraciune daca asa reactioneaza el la un refuz. Iti garantez ca ii va trece de tine dupa o vreme si va face obsesie pentru o alta fata.
In plus, sarutul nici macar nu ar fi trebuit sa fie programat ci sa vina spontan.
George0197 întreabă: