| dragalasa123 a întrebat:

Deci cunosc un baiat care am eu" impresia" ca ma place adica cand ma vede se uita la mine, sau cand este cu prietenii lui se uita la mine si prieteni luii ii fac semn dar nu inteleg de ce nu vine sa imi spuna. Chestia e ca si mie imi place de el dar eu sunt foarte timida si nu vb cu el deloc. Ce as putea sa fac?

7 răspunsuri:
| Parintele a răspuns:

Daca te place ar fi natural sa vina el la tine sa se bage in seama. Dar cred ca mai mult fac misto de tine zice : Uite o vezi p-asta..cred ca-i place de mine ..he.hhe.hee, si altul zice: pai ce mai stai.ia-o ***.eu, el raspunde: mai las-o ma sa se agitehee heelaughing Cine stie?

| Azµre a răspuns:

Să vorbești cu el! Dacă îți place vorbești cu el dacă nu treaba ta...

| gmxromania78 a răspuns:

Buna,
"arunca" emotiile si du-te la el si spune-i de ce se uita la tine asa insistent. Daca te place si tu la fel este o "love story" fericita!

| Schatzyyyyy a răspuns:

Si el poate e timid,si poate el nu stie ca si tie iti place de el! Ii e frica, ca daca o sa-ti spuna ca te place, tu nu accepti ideea! Cel mai bine e sa iesiti undeva, sa stati de vorba, sa lasati timiditatea la o parte!

Răspuns utilizator avertizat
| Rockafellas a răspuns:

Buna. Uita-te si tu la el instent si zambeste, asa o sa ii dai de inteles ca il placi si in cazul este asa cum ai presupus tu, ca te place, probabil va face el primul pas. Succes

| ProDark3 a răspuns:

Du-te zii ca il iubesti si ca vreti ce vretihappy