| Demetra40 a întrebat:

Deci e foarte complicat. Am fost cu un baiat mai mare ca mine cu 3 ani (eu 15 el 18 ) o luna. Ieseam mai mereu la cafenea si venea si prietenul lui cel mai bun, care incerca sa il faca gelos si se dadea la mine, bineinteles fara cine stie ce rezultate pe moment. Prietenul meu s-a certat urat cu el si din cauza asta acesta nici nu ma mai baga in seama dar tot ne aruncam priviri si zambete.
Au intervenit "presiuni sexuale ", eu am refuzat sa fac sex stiind ca e o relatie de doar o luna si ne-am despartit, preferand sa nu mai ramem prieteni.
Dar m-am indragostit de fiecare gest al prietenului lui, de zambet, de fizic, de tot...
Prietena mea s-a indragostit si ea de prietenul fostului. Ea este genul care "cedeaza de la prima intalnire" oarecum ...Prietenul fostului a chemat-o la o cafea la el si... azi urmeaza sa se intalneasca.
Nu stiu exact ce vrea el de la ea. Nu stiu exact de ce naiba nu vorbeste cu mine. eu nu i-am facut nimic.
Ar trebui sa ma bag in seama cu el. happy sau sa il las in "lumea lui "? laughing

Răspuns Câştigător
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Deci tu iesi cu un tip si prietenul lui iti face avansuri. Ala din start e un nesimtit. Insa ce ti-a transmis este ca ar fi intr-un fel mai "bun" decat prietenul tau, iar de restul s-a ocupat mintea ta neantrenata. Ai cautat detalii care sa-ti placa, ignorand faptul ca s-a bagat peste prietena unui prieten, ceea ce nu este camaraderesc si tradeaza un caracter urat. Deci in loc sa fii dezgustata ca tipu' asta e un nesimtit tu ii cauti lucirea in priviri. Ok, ai reactionat ca un copil in fata unei provocari. Acum ca prietena ta iese cu el, a apelat si la gelozie. Adevarul e ca si ai dreptul sa fii geloasa, cum sa flirteze cu tine si sa iasa cu prietena ta? Inainte sa cazi in capcana propriei lacomii si vanitati, gandeste, draga, ca nu doare. Cu cat te prinzi mai rau in telenovele din astea, cu atat o sa te arzi mai tare.
Ai 15 ani, toti baietii cu care o sa iesi vor sa faca sex si tu nu esti pregatita. Asa ca lasa "baietii rai" si revino in scena cand esti pregatita de joc. Intre timp poti avea o prietenie frumoasa cu un baiat cuminte (si plictisitor la inceput) de varsta ta. In momentul cand un baiat se joaca cu gelozia ta mergi mai departe, pentru ca ce simti o sa iti foloseasca doar ca sa cedezi presiunilor sexuale. Te-ai jucat, ai vazut, dar e devreme pentru sex, acum retrage-te un pic si lasa alte fete sa faca si la 13 ani daca vor. Si toata joaca asta de care ai povestit are un scop: sex. Daca nu vrei, nu intra in joc. Si limiteaza-te la baieti de 15-17 ani. Te joci cu focul, te arzi. Retrage-te.

5 răspunsuri:
| 4drian a răspuns:

Lasa-l in limea lui.sunt si alti baieti.

| floricika_1940 a răspuns:

Lasa-l in lumea lui.Parerea mea nu stie nici el ce vrea. Daca te vroia pe tine si dragostea ta nu se ducea la o c...a, venea la tine

| liz23 a răspuns:

Sa oprit lumea ta la el? El a invitat o fata la el, pentru ce sa te bagi in seama? Vrei maine sa fi tu cea pe care o invita la o cafea? Nu vad de ce ti-ai perde timpul cu el.

| ghiCIne a răspuns:

Daca a renuntat atat de usor la tine si nu mai incearca sa te abordeze cand acum esti disponibila, imi da de inteles ca n-a vrut nimic serios cu tine.
Sa nu-ti para rau ca s-a intamplat asa, probabil este asemenea fortului prieten, ca doar asa sunt prietenii - cam pe aceeasi unda.
Bine ca nu te-ai lasat jucata pe degete, ca majoritatea baietilor doar la sex se gandesc, dupa care sunt indiferenti.
Bafta pe mai departe!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrea sex si asta va primi de la prietena ta, asa ca ia-ti gandul de la el. mai bine sa fii cu un baiat care te asteapta atat vreme cat ai tu nevoie. el nu cauta dragostea nimanui, vrea sex si cu asta basta.