Nu cred ca multi au ajuns la sfarsitul intrebarii tale, scrii foarte haotic.Ar trebui sa primeasca o medalie cei care au reusit.
Mergi la el si intreaba`l daca vrea sa iasa cu tine la un suc. Poveste incheiata.Ce atatea semne si ganduri si vrajitorii, gandesti prea mult pentru binele tau.
Când mai vorbești cu el sa te uiți în ochii lui și dacă i se dilata (maresc) pupilele înseamnă ca e atras de tine. Cam atât stiu
Eu cred ca te place, dar singura metoda prin care ai putea sa aflii ar fi sa-l intrebi sau daca nu vrei sa fii asa directa, ia-l "pe ocolite", fă glume subtile din care sa-si dea seama care e situatia. Good luck
Hei. Si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine. sunt a 8-a si imi place de un coleg, dar nu stiu daca si el ma place. Din ce ai descris tu, pare ca si el te place. Daca vrei sa fii directa poti sa-l intrebi daca vrea sa iasa undeva cu tine, iar daca ti-e teama de un refuz, intreaba un prieten de-al lui daca stie de cine-i place si chiar poti sa-i spui prietenului adevarul. Daca-i spui lui adevarul, sunt sanse sa vorbeasca cu baiatul de care-ti place si poate veti fi impreuna. Sper ca te-am ajutat! Succes!
Din ceea ce ai descris tu pare ca te place, insa poate ca ii este teama ca oricarui baiat sa nu fie respins. Daca vezi ca nu are tupeu cel mai bine ar fi sa te duci si sa ii spui ceea ce simti pentru el.Bafta.
Mutubal întreabă: