anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci momentan imi cam "place" de o fata. Incerc sa ma bag in seama cu ea, sa vorbesc.Si ea a inceput sa vorbeasca cu mine. Dupa un timp o alta fata cu care incercam sa ma dau la ea si n-aveam sanse a inceput sa-mi trimita mesaje pe Facebook gen ce fac. etc. In ore tot se uita la mine si ma prefac ca nu o vad.Ce sa fac? Tin sa mentionez ca ele sunt prietene bune.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Parerea mea este sa continui cu fata de care iti place si nu incerca sa te pui cu amandoua ca o sa le pierzi, cum e si vorba aia cine alearga dupa 2 iepuri nu prinde niciunul, si incearca sa o tragi cumva de limba pe fata pe care o placi sa vezi daca te place si ea.Mult succes!

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Momentan rezolv-o pe prima. Ai grija ca aceasta s-ar putea sa te incerce si a pus-o pe prietena ei sa-ti trimita mesaje.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cea mai importanta e fata pe care o placi. Nu uita asta niciodata pentru ca ce simti tu e mai presus de orice. Nu lasa altceva sa te distraga ca acea fata care poate nu te vede mai mult decat ca un prieten si a trecut peste faza in care te dadeai la ea sau poate nici nu se uita la tine. De multe ori se intampla sa ti se para. Daca fata de care iti place a inceput sa vorbeasca cu tine ai sanse sa fii cu ea. Nu uita. Fata de care iti place e cea mai importanta deoarece doar tu stii ce simti. Nu renunta la asta si comporta-te frumos cu ea, protejeaz-o si fa-o sa se simta bine cu tine. Pe cealalta daca nu a vrut sa fie cu tine de la inceput. poate nici nu te place. Focuseaza-te pe cea de care iti place si atat. Sper ca sfatul meu sa te ajute!

| Elide a răspuns:

Vezi și tu că prima care n. aveai șanse la ea sa te i-a la mișto, îndreaptă.ti atenția spre fata care vorbești acum