Esti un prost orgolios, bravo fetei ca are mandrie in ea si te-a lasat, cu asa atitudine si mandrie inca sa iti mai dea o sansa, pun pariu ca o vei insela iar daca ati fi iar impreuna, esti un fraier
Ce ar fi sa nu mai faci tu pe durul si sa fii tu insuti, du-te la ea acasa roaga sa iasa putin pana afara(si in genunchi daca situatia o cere ca doar o iubesti)lasa orgoliul la o parte si explica-i fetei ce simti cu adevarat fara glume si alte prostii
Eu zic sa mai incerci o data si sa ii spui exact dar exact ce ne-ai spus si noua si daca nu vrea, nu mai incerca, ii faci mai mult rau.
Noroc!
E confuza, crede ca o iei la misto. Si nu e normal? Ce ai vrea sa creada, prima data ii spui ca nu, apoi iti pare rau? Tu ai gandit macar inainte sa faci asta? Daca nu a vrut sa mai auda de tine vreo doua luni, e clar cat de rau s-a simtit. Apoi, isi face in sfarsit curaj, si te intreaba...iar tu spui nu. Vorbeste cu ea si explica-i de cate ori este nevoie, dar nu te astepta sa te creada din prima, fiindca deja ai bagat-o in ceata. Daca te iubeste, va trece si peste asta.
Incearca sa vorbesti cu ea pana te asculta si nu renunta. Da, ai facut o greseala si ea a fost dispusa sa te ierte si tu totusi ai refuzat-o. Eu cred ca acum si-a pierdut toata increderea in sine si mai ales in tine si o sa fie greu sa ii recastigi increderea dar nu te da batut daca o iubesti cu adevarat. Mult succes!
Familioane, salut!
uite trebuie cumva sa o convingi sau daca nu sa folosesti forta sa o faci sa vorbeasca cu tine, inainte de a vb cu ea si totodata cand vorbesti cu ea iti lasi orgoliu deoparte eu unu nu am orgoliu intre mine si iubita mea adica poti sa si plangi nu cred ca e vreo problema, ce daca esti barbat si nu stiu ce si baietii plang frate. spune- i cat de mult o iubesti si ce inseamna ea pentru tine si o sa recunosti faptul ca ai fost bleg in a o refuza. roag-o in genunchi sa te ierte spune-i ca crezi in voi 2. recunoaste tot ce e in tine da tot afara lasa onoarea. iti recomand sa faci asta intr-un spatiu restrans. roag-o mult plangi. daca te iarta ii promiti ca vei schimba unele chestii daca nu trebuie sa-ti accepti soarta o sa suferi si asta e. viata merge inainte
EU ITI UREZ BAFTA SI NU UITA INTR-O RELATIE NU AR TREBUI SA EXISTE ORGOLIU
apropo trimite-i scrisori frumoase ceva prin posta dar nu de pe net din inima.
Ai fost cam BOU ca ai facut asta, TU cum credeai ca o sa reactioneze, e va pupa in cur, si te iarta, NU! Lasa-i un mesaj pe facebook sau pe e-mail sau pe ce vrei tu, numai ca ia sa vaa, acolo scrii ce vrei tu!