anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci, plac un baiat, care acum vreun an mi-era ca cel mai bun prieten, vb in pauze ne trimiteam biletele si cate de-astea, dar toate prietenele mele ziceau ca ne placem reciproc si chestii, si una cica a vrut sa ma "ajute" si i-a scris un bilet ca eu il plac, iar de atunci nu mai vb cu mine, nu ma baga-n seama nimic... ce credeti ca s-a intamplat cu el? Ce sa fac ca sa-i atrag atentia? Cum sa-l intreb daca si el ma place?

p. s sincer eu nu am vazut biletelul ala si nu stiu ce a mai scris pe acolo! Stiu ca multi isi bat joc de intrebarile de pe aici pentru sunt ale unor copii de 2 ani dar este si el un utilizator deci un pic de seriozitate nu ar strica! Va multumesc!
Dau fundita+vot!

3 răspunsuri:
| Ionela78 a răspuns:

Buna.intreaba-l intr-o zi de ce nu mai vorbeste cu tine? iar daca iti zice ca de biletel ii zici"dar tu nu imi stii scrisul? nu eu am scris acel biletel!"iar daca vezi ca nici el nu vb cu u in continuare nu il baga in seama.si va vedea ca ii lipsesti mult asta daca el te place!

| Fabulous a răspuns:

Nu stiu ce sa spun dar un lucru mi-e clar.Ori nu te place deloc ori te place, dar nu accepta ca o buna prietena de-a lui poate sa-i placa si de asta se comporta asa.Si ca un sfat nu trebuie sa faci nimic sa-i atragi atentia pur si simplu daca te place va veni el la tine, poate va trece ceva vreme sa se acomodeze cu situata si daca nu te place tot va veni daca era un prieten adevarat.

| DeyYyUu a răspuns:

Asa imi fac si mie scrieu pe TPU caut prietena si facmisto de mine stiu cum samti colega aia e rea? daca da oare ia scris o injuratura ceva sal jigneasca sau nu stiu cred ca asa habar nu am ca nu mi-a facut nimeni asa sper ca o sa va inpacati si o sa fiti din nou in preunuwinking mult succes p.s. ori si gasit pe alta sau daca ai id lui de mess zi itreabla sua in pauze zi ma dc esti sup.(suparat pe mine) zi dc? (de ce) sorry pentru ca scriu presucrtat sa cnrinum dc esti supart pe mene/? ce tiam facut tea jigngit biletu meu suau ce? e iti trimti eu un mesaj is iti dau id meu de mess ok? p.ss. CITESYTE TOT RASPUNSU! sper ca te-am ajutat mult succeswinking