| Cristig123 a întrebat:

Deci...sa va explic un pic mai pe scurt problema mea! Sunt in clasa a 10-a, am 16 ani, si de 2 luni imi place de o colega de clasa! Stiu ca e ciudat, dar da, imi place la nebunie.Pana inainte de intamplare, era egala cu +0 pentru mine,adica nu prea ma interesa, nu-i dadeam importanta! Acum, m-am hotarat sa-i spun ce simt pentru ea.Prietenii ma incurajeaza sa-i spun,dar eu stiu ca nu am sanse, mai ales ca suntem si colegi, parca vad ca asta e motivul refuzului.Totusi,sunt fete mult mai frumoase ca ea care ma plac, dar eu tot la ea tin.Am incercat sa o uit,am iesit cu mai multe fete,dar tot la ia imi sta minte.Ea se mai uita din cand in cand la ore la mine, la sport, ea se ofera sa-mi tina echipamentu...si nu prea vorbim.Nu prea=deloc!

Vreau sa stiu ce sa fac, sa-i spun sau nu? De spus...o sa-i spun in fata! A da, eu acum 2-3 zile mi-am facut facebook,si nu vrea sa-mi accepte cererea de prietenie,nu stiu motivu, dar pur si simplu nu vrea! Bine, nici eu nu am intrebat-o de ce.

Răspuns Câştigător
| SwEetAnnIs a răspuns:

Pai daca se ofera sa iti tina echipamentul, e clar ca vrea sa aiba un contact cu tine, deci ar trebuie sa te apropii de ea, sa deeniti prieteni sa sa ii spui ceea ce simti.

1 răspuns:
| ZambetDeGheata a răspuns:

Spune-i pur si simplu si vezi ce se intampla happy