De unde stii ca n-o sa mearga? Diferenta intre voi de 2 ani nu e deloc mare. Eu am fost impreuna cu o fata care era mai mare ca mine cu 4 ani si a mers cam 1 an
Sunteti colegi de clasa si diferenta dintre voi este de 2 ani?! wtf. Oricum, nu conteaza varsta, atat timp ca iti place fizic si simti ca va potriviti ca personalitate, mai ales ca sunteti colegi de generatie. Ar trebui sa ii oferi o sansa . Pe de alta parte, nu e o idee buna sa te combini cu cineva din aceeasi clasa, dupa daca va despartiti, o sa fie awkward situatia.
Pai eu nu am avut dreptul sa merg la scoala din cauza etniei mele si de abia acum am reusit..de asta sunt eu mai mare in fine revenind la ale noastre? problema este ca el are iubita, dar cand suntem la liceu noi suntem foarte apropiați gen ne îmbrățișăm, ne ținem de mana, ne spunem anumite fantezii, si gen se vede pe noi ca ne plăcem...dar eu cred ca ar trebui sa ma retrag...e prea ciudata toata situatia?
A, da! Daca are iubita, atunci da. Nu stiam de acest detaliu . Ma bucur ca gandesti matur, bravo!
Sincera sa fiu daca nu ar fi mic nu mi-ar păsa de aceea iubita eu cand vreau ceva lupt indiferent de obstacole dar il las ca nu stiu sa mentin ceva cu unul de varsta lui sunt sigura de asta?
Nu i nici o problema daca nu ti pasa de iubita lui, dar sa nu te superi dupa daca face sex cu ea si ii vezi cum se pupa.