Violenta nu duce la nimic bun. Chiar daca te-ai duce tu sa il bati, dupa cum spui, are si altii de partea lui, si 1 contra "n" nu suna bine. In plus, ii pot face rau fetei cand tu nu esti langa ea, ca sa se razbune. Poate ca cea mai buna solutie ar fi sa vorbiti cu parintii fetei sa il puna la punct pe acel baiat si sa i se interzica sa se mai apropie de ea. Daca nu intelege il puteti speria cu politia. Arata-i ca esti mai inteligent si nu te cobori la nivelul lui. Va trebui sa invete ca nu va putea avea niciodata iubire cu forta.
Imi pare rau pentru tine, si pentru fata, dar nu ai altceva de facut decat sa-ti pui plasturi pe rani si sa iti vezi de treaba ta. Daca nu erai in friendzone, era altceva, il rupeai pe ala, dar asa nu se merita, iti faci singur belele.
Mi-e mila de fata! De ce nu a zis parintilor lucrul asta? Tu nu ar trebui sa ii raspunzi cu bataia! Crede-ma ca, cea mai puternica arma nu e bataia ci vorbele. Incearca sa il faci la psihic din cuvinte, crede-ma, cand va ajunge in situatia asta, cand simte ca e slab si nu mai poate face nimic si-ar fi dorit mai bine sa fie batut!
Astazi am primit mesaj de la ea sa nu o mai sun ca so inpacat din nou cu ala, cand am intrebat-o daca o obliga a spus ca nu si sa nu ma mai bag in viata ei, su ca il place, nu stiu ce sa fac, HELP?