Tu accepta ce-ti cere. Nu poti insista sa fiti impreuna daca ea nu vrea, vei parea un obsedat si te va evita. Accepta sa fiti prieteni, iesiti cat mai des impreuna, cu gasca, si dupa un timp poti incepe sa o inviti numai pe ea la o plimbare, cu rolele, sa ii mai iei o inghetata, sa radeti, doar voi doi. Si daca e sa fie, va fi. Nu o invita la suc sau la eu stiu ce prajitura ca o va lua ca pe o intalnire si din nou va incepe sa-ti spuna ca nu vrea relatii. Sper sa te ajute.
In primul rand sper ca ai peste 14 ani (dupa cum ai scris mai sus, cred ca ai depasit varsta asta)
Deci, prietene, primul (si cred, cel mai important) tren l-ai pierdut...
1. Daca nu ai invitat-o in oras, ai pierdut-o
2. Daca te-a refuzat cand ai invitat-o in oras, inseamna ca nu ai fost destul de "barbat" (sa fii barbat nu inseamna sa fii macho, ci sa ai curaj, "initiativa", tupeu - NU NESIMTIRE -)
Daca ai chemat-o in oras, a acceptat si ai mers acolo cu mai mult decat o floare, deja ai facut o greseala. Daca ai platit consumatia fara ca ea sa se ofere macar (din bun simt) sa isi plateasca partea, ai facut a doua greseala. Daca a existat un moment de tensiune maxima intre voi (pentru ca nu o poti numi inca romantism de la primele intalniri) si tu nu ai profitat de moment ca sa o saruti, ai facut o greseala foarte mare.
Cea mai mare greseala a ta a fost atunci cand ai acceptat ce a zis ea (legat de prieteni buni/amici). Tu atunci trebuia sa ripostezi, sa zici ca "amice ai destule" si nu iti mai trebuie alta in plus.
Acum tu trebuie sa racesti "relatia" cu ea, sa vezi daca te cauta. Daca te cauta, e bine, inseamna ca e interesata catusi de putin. Daca nu te cauta, devine tot mai imposibila treaba.
Astfel ca pasul urmator este sa o chemi la tine acasa sa vedeti un film. Ca sa nu te creada disperat, ii zici ca mai vin 1-2 prieteni. Cand ea vine la tine ii povestesti cum ca X s-a dus la tara si Y are un majorat (ma rog, doar fii credibil). Apoi la film (care ar trebui sa fie un film de actiune, cu 1-2 scene mai fierbinti... gen "Transporter" cu Jason Statham) incerci sa pui USOR mana pe coapsa ei si vezi cum reactioneaza. Daca iti da voie, continui si te apropii mai mult de ea(daca nu, renunta). Daca ai centrala proprie, da-o putin mai tare(fara sa observe). Daca zice ca ii e cald, spune ca geamul e stricat (ca sa te creada, pune un lemn sau ceva dedesubt) si incearca sa o dezbraci usor usor... Pe urma iti faci miscarea (presupun ca ai inteles ce trebuie sa faci - "don't forget the condom" - ) si pe urma baga un text de genul: "Uite, eu chiar as vrea sa fim impreuna. De ce sa fim doar prieteni?". Daca nu te alegi cu o "girlfriend" macar cu o "*** buddy"
Mult noroc
Pai nu prea stiu ce sa zic..asta mi-a zis si mie unul dintre cei mai buni prieteni, dar daca mi-ar dovedii ca tine cu adevarat la mine si ca nu va fi doar o relatie de-o luna as incerca ceva mai mult.fa si tu la fel si vei vedea ce va iesi..Multa bafta :*
Simplu. fa ce te-a rugat. incearca sa-i fi cel mai bun prieten, mai tarziu incearca sa te apropii si altfel de ea.