| BomBonika_9617 a întrebat:

Hey TPU... duminica urmeaza sa ma intalnec cu baiatul pe care il plac si care ma place.big grin nu stiu cum va decurge aceasta intalnirethinking este cu 1 an mai mare ca mine:d am2 suntem copiilaughing [ma rog suntem la liceutongue]dar el este mai rusinos:-s si ma tem sa nu fac eu din nou primul pas.sad cum sa fac ca aceasta intalnire sa fie de neuitat? big grin plss sfaturibatting eyelashes:*

Răspuns Câştigător
| BlancaFantasma a răspuns:

@elasexygagicarolling on the floor
Nu`ti face griji din moment ce sentimentul e reciproc nu are ce sa mearga gresit.tu ai grija sa nu exagerezi cu aranjatul sa nu te machezi cu 100 de tone de fond de ten, ma rog stii tu la ce ma refer.fi tu insati, exact asa cum esti de obicei. daca zici ca sunteti 2 copii inseamna ca inca nu v-ati maturizat complet,sa zic asa.daca e rusinos,poti sa faci mici glume sa-l faci sa rada(sa nu exagerezi,normal).dar sa nu faci tu primul pas. poti sa ii arati prin vorbe ca il placi adica sa-i vorbesti frumos sa-l privesti in ochi(daca te uiti in parti o sa creada ca te feresti sa nu te vada lumea cu el). daca te ia de mana,lasa`l nu il respinge,e foarte dragut gestul asta; x(ah,I miss lovesad ) in fine, in niciun caz sa nu-l saruti tu pe el.e baiat, hai sa respectam traditia.baietii fac primul pas. oricaxt ar fi de timid, lasa`l pe el.bafta,si ai grija sa fi imbracata decent(bine nu cu bluze largi pana in pamant,o bluza putin decoltata nu e deloc vulgara), sa nu ai parul nespalat(uns) e naspa mai ales la prima intalnirelaughing
PS: nu vorbesc prostii, si eu sunt tot la liceu.

4 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Si unde va intalniti? la biserica?

| Cosmiinna a răspuns:

Păi de obicei simţul umorului salvează orice întâlnire, trebuie să fi tu însuţi!

| BomBonika_9617 explică:

@elasexygagica ai fi putut sa-ti pastrezi comentariuwinking...ah da, ne intalnim la cimitirwinkinglaughing)))))))))))))

| phantomitza a răspuns:

Fii tu insuti si mergeti undeva unde va place unde sa fiti voi doi sa vorbiti. sa va impartasiti sentimentele clipe de neuitat