anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dupa cum am mai spus imi place de o fata mai mare ca mine (nu asta e problema acum) si as vrea sa intru in vorba cu ea, dar nu stiu cum. Nu stiu sub ce motiv sa intru in vorba cu ea pe facebook. Ma gandeam sa ii zic la multi ani de ziua ei de lume, dar ce sa ii zic pe urma? Va rog sa ma ajutati!

Răspuns Câştigător
| Danysan a răspuns:

Incearca sa schimbi si tu lucruri la tine -sa devii mai atletic, imbraca-te mai elegant -incearca sa fi mai matur-Ia invit-o in oras sa vezi ce zice?-Si fi atent nu da de inteles ca esti timid-Sau sa ai vreun tremur in vorba cand esti fata in fata cu ea -Fetele imediat te miroase la asa ceva -si mai ales dacasunt mai mari. Treb sa intelegi ca ea are nevoie de sprijin, incredere, stabilitate si protectie din partea ta si nu invers laughing-Fundita?:-D?

7 răspunsuri:
| elenutzaangel a răspuns:

Spune-i:buna ce mai faci? te-am vazut azi si arati din ce in ce mai bine, esti frumoasa ca o stea maiastra.doar o sugestie

| SirGilbert a răspuns:

Fii deschis!
Ureaza-i la multi ani,intreab-o ce face,ce-a facut vara asta,etc.
Cum am spus, fii deschis, fara retineri, si nu-i oferi ocazia sa observe ca esti emotionat, ca nu sti ce sa-i scrii!

Totul va veni de la sine!
Multa bafta!

| AOLEVRIC a răspuns:

Dupa asta o intrebi ce mai face.

| denis57612 a răspuns:

Treba este ca nu am mai vorbit niciodata cu ea

| Danysan a răspuns:

Amice la fetele mai mari de varsta ca tine trebuie sa intelegi un lucru sunt foarte greu de cucerit sa zic asa.Conform unui studiu cica femeile gandesc cu 4 ani in fata de varsta pe care o au (Deh nu sunt de accord si nu o recunosc pentru ca sunt barbat laughing-Ea gandeste-te tu cum ai reusii sa faci o fata mai mare ca tine sa te placa? 1-Trebuie sa ai vrajeala in tine cat cuprinde -oricum te miroase de la posta
2-Treb sa fi un abiat dragut de ce nu chiar frumos (sau sa-i palca ei ceva la tine)
3-Fetele nu prea accepta sa iasa cu baieti mai mici ca ele pentru ca-i considera infantili in gandire
4-O fata vrea protectie si o stare materiala cat de cat-ia spune daca vine unu la ea mai mare ca tine cum o protejezei sa zicem?
Dar daca vrei sa intri in vb cu ea poti sa incepi cu urmatoarele fraze :1-Daca e o tipa sexy poti sa-i zici What's up sexy -un asemenea mesaj bate la ochi si intotdeuna primesti raspuns dar depinde si ce raspuns.2-Daca vrei sa intri in vb cu ea intr-un mod normal si e o fata obisnuita si nu una cu nasu pe sus -Spune-i ca te-a i uitat peste pozele ei si ai descoperit ca isi face poze frumoase sau ca practici si tu acelasi sport si arta ca si ea -Daca ia lectii de muzica -intereseaza-te ce inseaman asta si cere-i o parere -Fetele adora sa isi dea cu parerea atata vreme cat este ceva ce le intereseaza.3-Poti sa-i zici un simplu buna dar e cam naspa parerea mea -Depinde si de persoana-Buna de obicei folosesc si cand o vad pe vecina-Cuvantul buna e folosit in ziua de azi ca un fel de salut si nu mai inseamna mai nimic... odata era dar acum nu. Fundita?:-D?

| denis57612 a răspuns (pentru Danysan):

Diferenta de varsta zic eu ca nu e asa mare (14 ani si 7 luni, 15 ani si 8 luni). Nu prea stiu sub ce pretext sa intru in vorba cu ea. Adica nici nu stiu ce sanse am (poate minime) pentru ca nu sunt genul acela de boy bad, dimpotriva. Din pacate si putin mai grasut pentru moment. Nu stiu ce sa vorbesc cu ea.

| OverlordPC a răspuns:

Am 14 ani ca si time si-mi place de una de 16.
Vara asta dadeam ture cu bicicleta(mai in viteza) si ea trecea pe langa mine si imi zambea.
IAR azi la scoala m-am intalnit cu ea mi-a zambit si ne-am salutat.
Eu ce trebuie sa cred? sad