Da, este gresita mentalitatea ta, ca nu sta nimeni dupa tine sa-ti faci casa, mobila, masina samd... putand dura chiar si 20 de ani.
Ordinea este sa va gasiti, sa va iubiti, apoi sa va casator si sa afceti totul impreuna, imaprtind casnici, fericirea si casa, impreuna, asa cum fac toate cuplurile normale care rezista o viata intreaga.
Ce vrei tu este ca fiecare sa fie cu casa si bunurile lui, este de fapt o relatie de amicitie, nu de dragoste, nu de casatorie, ci pur si simplu o relatie de prietenie cu beneficii si atat, total anosta si probbail nefericita, fiindca un om zgarcit ii este intotdaeuna frica a nu fie isnelat, sa nu fi platit el mai mult samd.
Asemenea relatii nu au niciodata un viitor fericit, fiindca nu se bazeaza pe dragoste.
Nu, e normal. Te casatoresti dar stai in casa ta, el intr-a lui. De ce n-ar fi normal?
Adica sa semnati un contract prenuptial. Nu e gresit. E intelept.
Doar ca veti locui intr-o casa, nu in 2. Si atunci e bine sa participe si unul si altul la cheltuielile de achizitie, amenajare etc.
Sa aveti un cont comun, in care depuneti lunar fiecare cate o suma egala, pentru cheltuielile comune.
Ha ha ha! Fa-ti casa doar din banii tai sa vedem in cat timp reusesti :-)). Cand am fost singura o caramida nu am reusit sa pun, m-am maritat dupa 6 luni de cand l-am cunoscut pe sot si in 4 ani m-am mutat in casa noua construita de amandoi. Ce-i drept cu ceva sacrificii si datorii, dar eu nu as fi reusit singura sa fac aceasta casa.
Lasa-ti iubitul sa faca totul de la 0 cu altcineva si tu munceste pana la 60 de ani sa achiti o casa singura...sa vedem la ce-ti mai foloseste.
Este o gândire excelentă! Asta inseamnă sa fii cu adevărat o femeie puternică si independentă! Banii tăi, casa ta, masina ta. Nu sa arunci cu pretentii in stanga si in dreapta. Bravo tie! In caz de divort vei avea casa ta si nu va trebuii sa vă certați prin tribunale pentru partaj.
O femeie independenta, intr-adevar. Isi vor da intalnire "la ea" sau "la el" iar in timpul liber se pot vedea si cu altii/altele. Independenta, dar nu familie!
Draga doamna, mentalitatea ta este una incorecta.O familie trebuie sa fie unita! Du-te la un psiholog, ai nevoie de ajutor pentru a iti restaura bazele conduitei tale.
Fundamentalidk întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: