| d3nisa202 a întrebat:

^^! E o poveste mai lunga si va rog sa aveti rabdare sa cititi sad Dau funda! Am si eu o problema de adolescenti big grin Dek imi place de un baiat din clasa >: nu stiu dc dar noi nu prea vorbeam si de aceea nici nu mi-am dat seama cat de mult il placlaughing Nu era nici unul timid dintre noi, dar nu stiu laughing In ultimul timp s-a tot dat la mine big grin Desi nu prea am vb :[ Dar tot se punea pe langa mine, ma facea sa rad big grin cand trecea pe langa mine se tot dadea in mine laughing [ca sa am atinga] si nah big grin
In ultimul timp am inceput sa tin ft. mult al el big grin Acum nu sunt sigura ca ma place :[ El e dragut cu toate fetele din clasa ( aproape toate fetele :]] ) )[ nu le injura, nu le loveste etc. cum fac alti baieti din clasa mea =| si iubesc chestia asta la baieti big grin] Dar parca ca mine se poarta putin diferit big grin si mai frumos :X

Odata cand am fost in parca ne-am jucat si noi [clasa] un joc copilarescc laughing si trebuia sa en tinem de mana etc. Si a venit langa mine si m-a tinut de mana si pentru un timp si dupa aia nu a mai tinut nimic o fata de mana big grin SI cand am facut o poza de grup cu clasa big grin s-a pus langa mine si parca vroia sa am imbratiseze, adica sa am tina cu mana de sold laughing dar i-a fost teama sa nu sp ceva :[:X ...SI am mai multe "intamplari " cu el laughing

Mi-am dat seama ca avem multe in comun si vreau sa ma apropiu mai mult de el happy Stiu ca ar trebui sa fac el primul pas si desii chiar cred ca a incercat, dar eu nu prea l-am bagat in seama, nu stiu dc :[

Va rog chiar sunt nedumerita =| Oare am place sau vrea numai sa devenim prieteni :[ Help me! SI poate imi dati si niste sfaturi cum sa ma apriopiu imi mult :* Apreciez si dau fundita :* Inseamna ft. mult pentru mine! Sper ca nu v-am plictisit puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| pufulete17 a răspuns:

Buna denisa! Cati ani ai?laughing Ti-am citit compunerea si mi-a placut! Ici colo umor,naratiune,putin dialog! Frumos:Xlaughing! Referitor la intrebarea ta:oare chiar "am" place? eu spun ca el,da,te place! Sfaturi:in primul rand fi tu insati! In al doilea rand stii ca el trebuie sa faca primul pas dar poate tu nu l-ai bagat in seama asa ca mai bine "te dai tu la el"! Cel mai indicat ar fi sa il saruti pe obraz, sau fara nici un motiv sa il iei in brate! Asa o sa stie ce ai tu de gand si altfel si tu o sa aflii daca te place, el tragandu-te mai aproapetongue! SI da sa nu uit! Un ultim argument:ce ai de pierdut? exact:nimic! asa ca fi tu "cocosul"preia tu initiativa si arata`i ca il placi! Bafta copilasi:*

10 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Eu cred ca ii place de tine da nu stie daca si tie iti place de el de asta e nesigur si nu iti spune ca ii place de tine. uitate si tuh la el mai insistent zambestei vb frumos cu el sa se prinda ca si tie iti place de el

| iubiricaa a răspuns:

Buna denisa! ce pot eu sa-ti spun! si eu am avut aceeasi problema cel putin asa cred! numai ca el ma placea, eu nu! eii.si avea aceleasi gesturi despre care tu mi-ai povestit! e clar ca te place! si in legatura cu"SI poate imi dati si niste sfaturi cum sa ma apriopiu imi mult„. incerca sa vorbiti mai mult:pe mess, la tel, la scoala! aaaa.si nu uita:nu-ti ascunde sentimentele pentru ca va fi pacat! 1vei avea de suferit daca vei face asta! eu te-as sfatui sa-i spui fata in fata intr-o zi.ce simti pentru el! sa daca nu.pe mess! eu cred ca aveti mari sanse sa fiti impreuna! si stai linistita nu ne-ai plictisit(cel putin pe mine nu).te-am pupat! ai grija!:**

| d3nisa202 explică:

Va multumesc la toti pentru sfaturi :*:* Chiar m-au ajutat :* Apreciez :* Va doresc nuami binelaughing :*:*!

| d3nisa202 explică:

Off...dar unii dintre voi aveti o tendita sa va luati de tot :-W! Recunosc ca am scris cu greseli, dar m-am grabit. Poate nu am drepatate si nu vreau sa par o ingafnata, dar serios m-am saturat de oamenii care se leaga de cel mai mik lucru numai ca sa aiba ei dreptate si sa isi castige existenta=| Poate nu ai vrut sa sune asa... oricum n-am vrut sa fac atata cazlaughing SI recunosc ca ai avut drepatate big grin

| pynnk a răspuns:

Parerea mea este ca da te place si el dar este un pic timid incearca si u sa ii dai de inteles ca il place bafta:*

| Elenaaa23 a răspuns:

Sa stii ca eu nu am avut o experienta ca a ta inca. S-au dat si la mine multi, da eu nu-s genu de fata care sa le cante in struna.De fapt nici nu ma prea intereseaza ca toti sunt o apa si un pamant. Dupa cum il descrii tu pe baiatul asta pare genu' meu. Ai putea incerca sa-l faci gelos sa vezi cum reactioneaza, sau sa incerci sa te apropii mai mult de el.Adica vorbeste mai mult cu el si incearca sa gasesti subiescte de interes comun, sau ai putea pur si simplu sa lasi lucrurile asa si za vezi cum evolueaza situatia. Incet, Incet, cu fiecare zi.

| yonutz96 a răspuns:

Daca te plate si daca il placi gasesteti momentul potrivit adica atunci cand se da la tine sau cand te ia de mine oprestel si spune-i ca il placi si vrei sa fii cu el ca el daca se da la tine sigur vrea sa fie cu tine crede-ma ca si mie mi s-a intamplat la felbig grin sper ca te-am ajutat

| dirtull a răspuns:

Buna Denisa! cumpara-ti un ABCdar. Ontopic : Esti o mina de aur, ia baiatu si vorbeste cu el, ce D-zeu

| PikaRawrr a răspuns:

Cand inveti sa scrii. poate ma voi preocupa si de problema ta.

| FireLove2000 a răspuns:

Uite pasi:
1.nu refuza cand vrea sa faca ceva ex:sa te stranga in brate sa te tina de mana(ofertele) ca va fi prea tarziu dupa aia.
2.el a incercat sa faca pasul dar tu cand il vezi ca vrea sa faca si nu o mai face dai incredere in el si ii pui tu mana ori ii zici ca nu e problema daca o face.
3.incearca sa ii dai atentie mai multa ca eu sunt baiat si cu astea incepe (acelea care a vrut sa le faca colegul tau eu am cam grabit relatia si nu a fost prea bine pentru mine, asa ca cerei numarul si incearca sa discuti si sa va imprieteniti si sa vb cu el la scoala si mai tarziu daca o sa le faci pe toti pasi o sa te invite si in oras asa ca nu ezita de oferdin imagine te vad cam asa la vreo 17 18 ani.Bafta si sper ca te am ajutat.