| oTilia_7666 a întrebat:

^^! E o poveste mai lunga si va rog sa aveti rabdare sa cititi; Dau funda! Am si eu o problema de adolescenti :. da, deci a venit vara si hell yes vreau si eu sa ma distrez vacanta asta. din pacate stau intr-un oras mic unde toti se cunosc intre ei si deja am analizat posibilii baieti cu care as putea sa fiu, majoritatea fiind cam fumati.au mai ramas cativa, mie placandu-mi baietii aia mai inocenti, timizi, mi se par mai draguti+trebuie sa fie inteligenti, sa ai subiecte de discutie nu toata ziua sa vorbesti despre lucruri inutile.asaaa si ironia sortii a facut ca sa ma intalnesc cu un baiat super simpatic la fast food unde imi asteptam pizza(eram singura) iar el a intrat si s-a asezat la masa mea comanzandu-si un sandwich.si el tacea din gura iar eu ii puneam tot felul de intrebari stupide majoritatea fiind despre scoala(asta s-a intamplat saptamana trecuta, vineri), iar joi a fost premierea, asa ca singurul subiect pe care-l puteam avea era scoala. of course, l-am felicitat pentru rezultatele obtinute[si chiar le merita, a fost olimpic national]; dupa vreo 10 minute de tacere si intrebari stupide au intrat in fast food doi colegi de-ai lui el plecand de la masa mea, s-a dus sa-i salute. dupa alte 10 minute imi era gata pizza si m-am dus s-o iau.cand am trecut pe langa el i-am spus "paa" si nu stiu daca mi-a raspuns sau nu, pentru ca era galagie si nu se prea auzea.si ca o mare paranteza as vrea sa spun ca eu m-am mai intalnit cu baiatul asta, eram cu o colega de-a lui la biblioteca si am mai vorbit, dar putin.na,cam asta a fost povestea cu G., dar cred ca a ajuns ca sa-mi fie chiar simpatic.mai sunt baieti, dar nu prea se potrivesc "standardelor mele", eu mereu cautand un baiat nu chiar ca toti ceilaltii; nah, si acum nu prea stiu cum sa ne mai intalnim. vreo parere, ceva? xoxo

3 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Dacă vrei să ai vreo șansă la unul ca lumea, trebuie să fii cu ceva superioare altor fete.
Poți învăța singură să lucrezi cu sisteme de operare gratuite, cu softuri gratuite și cu limbaje gratuite: deci sisteme de operare din grupa Ubuntu Linux respectiv Kiwi Ubuntu Linux sau din Ubuntu Linux, evident instalate, în limba română.
Astea vin cu softul gratuit Open Office.
Limbajul gratuit C++ pentru Linux Etc.
Până una alta Descarcă gratuit de pe net Open Office și documentația lui, ( în română și în engleză, circa 500 MB ) de pe pagini Open Office.org, cauți cu Google. Instalează softul ( circa 160 MB) și învață să lucrezi cu el. Ai nevoie și de softul Adobe Acrobat Reader sau de altul pentru citit cărți în format electronic. Și pe ăla îl iei gratuit de pe Net. Documentația softurilor din grupa Open Office, o găsești pe Internet. Open Office, este un soft similar cu Office, și poate te descurci mai bine, cu acel soft decât cu Office de la Microsoft, că ăsta are multă documentație gratuită, în română și în engleză. Oricum cu programul Writer scrii frumos la calculator.

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Du-te si stai in fata fast food-ului pana il vezi si pe el ca apare laughing

| Bubuuuu a răspuns:

Daca spui ca ai fost la biblioteca cu o colega de-a lui este bine, pentru ca este un 'prieten' comun asa ca va mai puteti intalni.Mai treci pe la acel fast food sa vezi daca-l mai intalnesti acolo. big grin