anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

^^! E o poveste mai lunga si va rog sa aveti rabdare sa cititi Dau funda! Am si eu o problema de adolescenti Dek imi place de un baiat din clasa >: nu stiu dc dar noi nu prea vorbeam si de aceea nici nu mi-am dat seama cat de mult il plac Nu era nici unul timid dintre noi, dar nu stiu In ultimul timp s-a tot dat la mine Desi nu prea am vb :[ Dar tot se punea pe langa mine, ma facea sa rad cand trecea pe langa mine se tot dadea in mine [ca sa am atinga] si nah

In ultimul timp am inceput sa tin ft. mult al el Acum nu sunt sigura ca ma place :[ El e dragut cu toate fetele din clasa ( aproape toate fetele :]] ) )[ nu le injura, nu le loveste etc. cum fac alti baieti din clasa mea =| si iubesc chestia asta la baieti ] Dar parca ca mine se poarta putin diferit si mai frumos :X

Odata cand am fost in parca ne-am jucat si noi [clasa] un joc copilarescc si trebuia sa en tinem de mana etc. Si a venit langa mine si m-a tinut de mana si pentru un timp si dupa aia nu a mai tinut nimic o fata de mana SI cand am facut o poza de grup cu clasa s-a pus langa mine si parca vroia sa am imbratiseze, adica sa am tina cu mana de sold dar i-a fost teama sa nu sp ceva :[:X ...SI am mai multe "intamplari " cu el

Mi-am dat seama ca avem multe in comun si vreau sa ma apropiu mai mult de el Stiu ca ar trebui sa fac el primul pas si desii chiar cred ca a incercat, dar eu nu prea l-am bagat in seama, nu stiu dc :[

Va rog chiar sunt nedumerita =| Oare am place sau vrea numai sa devenim prieteni :[ Help me! SI poate imi dati si niste sfaturi cum sa ma apriopiu imi mult :* Apreciez si dau fundita :* Inseamna ft. mult pentru mine! Sper ca nu v-am plictisit

5 răspunsuri:
| Азбука a răspuns:

Iata ca cineva a avut rabdare sa-ti citeasca postarea "cracanata" pe toata pagina, si ti-a dat un raspuns inteligent : "Etc.Atanth stiu si yop. FuNda? PleAse., " laughing

| wildthing a răspuns:

Eu cred ca te place. Trebuie doar sa ii transmiti mesajele potrivite, ca sa inteleaga ca il placi si ca iti doresti sa faca acel "prim pas" despre care vorbesti. Ceea ce trebuie sa faci este sa apepezi la limbajul trupului...si un zambet dulce privindu-l in ochi, eventual o atingere "accidentala" prelungita, ar trebui sa fie indeajuns ca sa inteleaga ce simti pentru el, daca e baiat destept.

| CandyES a răspuns:

Incearca sa te apropii si mai mult de el vorbiind cu el despre subiecte placte pentru baieti, insa ai grija daca ai zis ca este dragut cu toata fetele cu tine de ce ar face o exceptie? poate asa facesi cu celelalte! nu te indragostii de persoane nepotrivite pentru ca ai putea regreta. ai putea si sa ii spui ca iti place de el dupa un timp sau ai putea sa il ti in mister pana cand te ntreaba el, dar la baieti le plac mai mult fetele misterioasehee hee

| helloia a răspuns:

Invita-l la un suc,in oras, la plimbare, in parc...vb mut ca el ca si km ati fi cei mai buni prieteni.Etc.Atanth stiu si yop. FuNda? PleAse.,

| ღDiissyღ a răspuns:

Eu iti sugerez sa te apropii de el. Nu-ti fie frica. Cel mai rau lucru care se poate intampla e sa ramaneti doar prieteni. Dar daca se poarta frumos cu tine si iti acorda mai multa atentie, inseamna ca in inima lui rde o flacara pentru tine.
Pot sa te mai ajut sunandu-ti ca poti si sa-i trimiti un biletel pe care sa scrii:
- ''Imi place de tine! Tie iti place de mine? Raspunsul in inimioara.''(si desenezi o inimioara ) Apoi dai un mic detaliu cum ca ai fi...(cum te-ar recunoaste) Cand ii dai biletu ii spui sa ti-l dea inapoi cu raspunsul. Apoi totul vine de la sine.
fundita?