Iata ca cineva a avut rabdare sa-ti citeasca postarea "cracanata" pe toata pagina, si ti-a dat un raspuns inteligent : "Etc.Atanth stiu si yop. FuNda? PleAse., "
Eu cred ca te place. Trebuie doar sa ii transmiti mesajele potrivite, ca sa inteleaga ca il placi si ca iti doresti sa faca acel "prim pas" despre care vorbesti. Ceea ce trebuie sa faci este sa apepezi la limbajul trupului...si un zambet dulce privindu-l in ochi, eventual o atingere "accidentala" prelungita, ar trebui sa fie indeajuns ca sa inteleaga ce simti pentru el, daca e baiat destept.
Incearca sa te apropii si mai mult de el vorbiind cu el despre subiecte placte pentru baieti, insa ai grija daca ai zis ca este dragut cu toata fetele cu tine de ce ar face o exceptie? poate asa facesi cu celelalte! nu te indragostii de persoane nepotrivite pentru ca ai putea regreta. ai putea si sa ii spui ca iti place de el dupa un timp sau ai putea sa il ti in mister pana cand te ntreaba el, dar la baieti le plac mai mult fetele misterioase
Invita-l la un suc,in oras, la plimbare, in parc...vb mut ca el ca si km ati fi cei mai buni prieteni.Etc.Atanth stiu si yop. FuNda? PleAse.,
Eu iti sugerez sa te apropii de el. Nu-ti fie frica. Cel mai rau lucru care se poate intampla e sa ramaneti doar prieteni. Dar daca se poarta frumos cu tine si iti acorda mai multa atentie, inseamna ca in inima lui rde o flacara pentru tine.
Pot sa te mai ajut sunandu-ti ca poti si sa-i trimiti un biletel pe care sa scrii:
- ''Imi place de tine! Tie iti place de mine? Raspunsul in inimioara.''(si desenezi o inimioara ) Apoi dai un mic detaliu cum ca ai fi...(cum te-ar recunoaste) Cand ii dai biletu ii spui sa ti-l dea inapoi cu raspunsul. Apoi totul vine de la sine.
fundita?