Din ce mi-ai povestit se pare ca esti clasa a 6-a sau in jur de. Ce poti sa faci? sa astepti sa vezi ce se intampla, Doamne ce nesuferite sunt situatiile de genul asta de parca ar fi treaba lor de cine iti place tie. Banuiesc ca te simti doar penibil din cauza celor care se baga, el a zis chestia aia pentru ca probabil si el se simte la fel de penibil. Acum astepti sa se calmeze lucrurile, stai linistita si nu mai vorbi cu nimeni despre el, daca te mai intreaba cineva daca iti place de el fa o fata dinaia dreapta si spune " mai...mie mi se pare dragut dar nu vad care e problema" sau ma rog, formulezi cum iti place tie. Si apoi vorbeste cu el pe mess; stiu ca e cea mai de rahat metoda de a vorbi cu cineva si de a te imprieteni cu cineva dar macar acolo nu se baga nimeni in seama ca niste imaturi obsedati. Bafta!
Sunt la liceu ma
Scuza-ma pare comportament de clasa a 6-a, serios, numa cand eram in generala cei din jur procedau asa cum indragostiti, la liceu nu ar trebui sa se puna problema asta.
Nu ai de unde sa iti dai seama daca te place sau nu doar din priviri.Ca sa iti dai seama de acest lucru trebuie sa fii doar tu cu el, nu si colegii lui sau colegii tai de fata.Toata lumea stie ca iti place de el pentru ca ori face intr-adevar misto-si asta ii foarte posibil- sau pentru ca a fost f evident acest lucru din comportamentul tau.Ai o discutie cu el intre patru ochi si vezi daca te place sau nu, altfel eu zic sa ii da-i pace.
Offf nu trebuie sa ati pierzi speranta intreaba-l in fata daca vrea sa fie cu tine ati promit ca e cel mai bine stii ca daca esti timida nu faci nimic deci cum tiam mai zis nu ati pierde speranta ai incredere in tine si fa tot posibilul nu baga pe nimeni in seama si ai sa vezi ca o sa gaseti adevaratele lezultate:X poate ti-a fost de ajutor raspunsul meu si poate imi dai si mie o fundita