| Mihaelaa98 a întrebat:

e vorba de un baiat pe il plac (stie asta de la mine ).iar o fata s.a dus sa il intrebe despre mine si a zis : ca sunt de treaba, draguta, ca tine la mine ca la o prietena, ca ii place de mine la felul cum ma comport cum vorbesc dar ca nu sunt genul lui si ca INCA nu ma vede cum il vad eu (ca iubita) si ca doar CREDE ca ar fi mai bine sa renunt... desi eu cred ca daca ii raman prietena si ma apropii de el intr.o zi o sa ma placa cum il plac eu acum.el e genul care pune repede la suflet orice si nu isi bate joc de fete. in rest vorbim mult. Uneori ma baga el in seama alteori eu. ca niste prieteni. ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| ONE123456789 a răspuns:

Eu zic sa ii ramai in continuare prietena. Daca te place ca o prietena este bine. Incearca sa te apropii de el sa ii vorbesti de dragoste si lucruri de genul. Daca vezi ca el nu face nimic si ca schimba subiectul inseamna ca nu vrea nimic de la tine. Eu zic sa incerci un timp. Speranta moare ultima. Bafta!

1 răspuns:
| Danysan a răspuns:

Iesi cu el in Oras si spune-i in fata ca esti Indragostita de el.O sa se Inmoaie si o sa accepte sa fie cu tine. Important este cum te comporti dupa aceea.Fa-l sa simta ceva, sa te vrea, provoaca-l.Cea mai tare senzatie e sa fi Indragostit so daca il faci sa ii bata Inima pentru tine e al tau.