anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey TPU, este gresit sa fi cu doi baieti in acelasi timp? Unul aici si celalalt la distanta? Mentionez ca primul pe care l-am cunoscut a fost cel care este in viata mea de zi cu zi, el imi arata multa dragoste, pasiune, dar simt uneori ca i ar fi rusine sa se afiseze cu mine, si nici nu trece la alt nivel, el zice ca sunt iubita lui, dar ma tine ascunsa, dar totusi nu pot renunta la el…voi ce parere aveti? Poti fi indragostit de doua persoane in acelasi timp? Poate iesi ceva bun de aici in final?

14 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Nu.

| mihai69 a răspuns:

1. După cutumele sociale actuale, cam da.
2. E irrelevant unde se află fiecare.
3. Ce părere să am? Niciuna.
4. Da.
5. Puțin probabil.

| dullcat a răspuns:

Buna.Tie ti-ar conveni sa fii a doua optiune pentru cineva? Nu cred... Daca tineai asa de mult la unul nu te indragosteai si de al doilea.I call this bs, sorry? laughing

| Anonima1777llaja a răspuns (pentru dullcat):

Dar nu e niciunul dintre ei a doua optiune laughing sunt egali in viata mea, nu-l pretuiesc pe unul mai mult decat pe celalalt.

| dullcat a răspuns (pentru Anonima1777llaja):

Sigur, cum spui tu.Nimeni nu crede asta, nici macar tu.

| Madaxo97 a răspuns:

Daca ii e rusine sa se afișeze cu tine mai bine lasa-l si rămâi cu celălalt.
Nu prea ai cum sa fi îndrăgostită de 2 in acelasi timp, in mod sigur nu poate ieși nimic bun de aici. Gândește-te in felul următor, daca tu ai iubi mult un băiat si ai afla dupa ca el mai e cu încă o fată, ce ai face, ti-ar conveni sa trăiești asa l, fericiți toți 3? Pune-te in locul băieților si întreabă-te daca ti-ar plăcea sa fi înșelată si tu.

| Anonima1777llaja a răspuns (pentru Madaxo97):

Ideea este ca eu si el am decis de la inceput sa facem pasi foarte mici si sa nu ne afisam, eu tot timpul am avut o frica de genul asta pentru ca uneori am impresia ca faptul ca eu sunt tiganca, l ar face sa nu vrea sa se afiseze cu mine, si da, stiu ca nu ai cum sa iubesti doua persoane in acelasi timp, am incercat de cateva ori sa vad cum e fara unul din ei, dar ma simt incompleta, trista…iar cand sunt amandoi, ma simt happy happy

| Madaxo97 a răspuns (pentru Anonima1777llaja):

Atunci poate ești adepta relațiilor poliamoroase, adică cu mai mulți parteneri, dar nu e corect să nu știe unul de celalalt, spune-le si daca ei sunt de acord sa formați toți 3 o relație poliamoroasa de comun acord, așa e ok, altfel nu. Dar ceea ce faci tu se numește înșelat si nu e ok, repet, ți-e ti-ar plăcea sa fi a treia roată?
Ps. Ce treabă are ca ești țigancă, îți e rusine cu treaba asta? De ce?

| Invictusman2025 a răspuns:

Fugi după 2 iepuri ramai cu nici unul! Alege unul cu fermitate. Nu prea știi ce vrei nici tu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ia renunță la amândoi să vezi dacă se mai întoarce vreunul la tine.

| Allemando a răspuns:

Care dintre ei a fost primul?
Poți sa-l lasi, daca a fost nevoie de un al doilea.

| DragosDeLaDabuleni a răspuns:

Nu e nimic gresit sefa mea poti sa fii si cu 10 in acleasi timp?

| vasileparnaie a răspuns:

Pai ai doar 2 gauri si doare daca le folosesc baieti pe amandoua in acelasi timp eu zic sa vorbesti cu unu frate.

| NataLee a răspuns:

Pe scurt ești curva