| KindKid17 a întrebat:

Hey TPU
Este o fata care se uita de multe ori la mine cand are ocazia, si rade la glumele mele. Dar pe fb nu imi raspunde intodeauna la "cf? "
CE INSEAMNA?
FUNDAA PT UN RASPUNS CONCRET!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Renunta sa te conversezi cu ea pe fb,nu poti stii in ce faza e ea in clipa in care ii scrii tu,poate fi angajata in alta discutie,poate fi ocupata cu altceva si n-o sa-ti explice nimic.
Daca vezi ca live lucrurile merg bine,continua ceea ce faci si cauta sa te apropii tot mai mult de ea, astfel incat sa accepte bucuroasa sa imparta pauzele si timpul ei liber cu tine.
Si atunci, veti vorbi mereu pe fb si, in general.
Te accepta in viata reala, de asta sa tii cont si pe asta sa te bazezi!
Succes!

4 răspunsuri:
| IrinaAndreea a răspuns:

Poate ca ii scrii prea des si nu are chef mereu de conversatie sau uneori nu poate vorbi (de exemplu e intrata de pe telefon si nu are chef sa tasteze). Cred ca e mai important cum se comporta in viata reala, decat pe Facebook.

| Teardrop a răspuns:

Unor oamenii le e greu să vorbească faţă-în-faţă, altora le e greu să vorbească online.

Eu, personal, prefer să vorbesc f2f. Probabil asta e problema.

| DeNeinlocuit a răspuns:

Daca o placi incearca sa vorbesti cu ea personal sau la telefon. Iar pe facebook e posibil sa nu poata vorbi.

Daca esti mai timid si poti vorbi tu personal cu ea, spune-i unui prieten sa afle el ce parere are ea despre tine.

Sper ca te-am ajutat.Bafta!

| Cotescu_Paul_1998 a răspuns:

Incearca sa vorbesti fata-n fata cu ea. Nu doar pe facebook. Sa vezi ce aveti in comun si ce nu. Funda?