| eujiatat a întrebat:

Hey TPU.este o fata la mine in scoala(nu stiu cum sa o numesc). sa va pov:

m`am kombinat ca un baiat cand m`am desp de el ea sa kombinat ca el.(dar nu prea ia mers ca mine). dar asa face ca toate fetele.se desparte cineva de un baiat ea se pune ca el.si parc ne face geloase.nici o fata nu o suporta. ia luat iubitul si celei mai bune prietene a ei.si aia nu zice nimic(parca nu s`ar fi intamplat nimic:-)))

noi fetele n`am saturat.

ea nu are nici fund in panataloni.

spuneti-mi ce sa fac. m`am saturat.toate fetele o urask.

helpp. e o curva(pe romaneste).

app... poate fetele s`au luat de ea. dar s`au luat degeaba.si ea vede ca noi suntem impotriva ei si ea ne face mai rau

ceva sfaturi plss. funda...:angryscuze de categorie)

Răspuns Câştigător
| costyruixd a răspuns:

Eu cred ca ar trebui pur si simplu sa nu ii atrageti atentie si atit. Ea facea astea doar simtind o atentie anumita anume daca se vede cu fostii prieteni ai vostri, asta e o dovada ca ea nu se poate evidentia prin ceva pozitiv si o fae prin ceva negativ asa ca nu ii jucati jocul ci mai bine nu ii atrageti atentie, se va simti ea singura o nulitatea din moment ce se foloseste de baietii care voi deja ia-ti folosit, in fond si la urma urmei ati fost inaintea ei, si sunteti sigure ca ea nu va fi pe veci cu el, deci cred ca nu merita nici un pic de atentie anume asta o va face s a se simta ca ultimul om de pe pamint.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| alleecsandra a răspuns:

Aoleu!
nu am inteles nimicwinking

| alexH a răspuns:

Impusca-te si vei scapa de ea.

| adrian1988 a răspuns:

Sa incepem:

du-te in bucatarie,

ia cel mai mare cutit,

ai grija sa taie bine,

du-te dupa tipa si baga-i cutitul de vreo 50 de ori in inima, si dupa aia o sa vezi ce frumos e la parnaie.pe bune nu stiu ce e in mintea voastra.hmmmm poate invidie. daca aia e mai buna ca voi si ofera mai multe nu vad care e problema.acum nu cred ca ar trebui sa se calugareasca doar pentru ca ai fost tu combinata cu ala, v-ati lins o saptamana si pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scz de gramatica poate