Mai,daca un baiat ar respecta femeia de langa el,ar renunta la flirturile cu altele,mai ales cand stie ca o afecteaza pe fata in cauza. Spune-i ca nu poate exista o relatie de prietenie intre o fata si un baiat,pentru ca asa e. Vorbiti,si ajungeti la o concluzie buna pentru voi. El ar trebui sa o limiteze pe fata, sa nu lase unele lucruri nevorbite, pentru ca ea si-a facut iluzii cu un motiv anume.el a lasat loc. Clarificati lucrurile, si fara "nu e adevarat, nu se poate" ca intr-o zi o sa se poata.
Incetati cu tampeniile, fata e legala. Relatiile sexuale se desfasoara legal incepand cu varsta de 15 ani conform legilor din Romania. Daca nu stiti, nu comentati. Legat de problema ta, eu zic sa vorbesti cu el si sa ii spui ca esti geloasa, si sa ii explici ca gelozia ta vine din dragostea ce i-o porti lui. Sigur te va intelege si poate o va lasa mai moale. Succes!
Incearca sa dai crezare spuselor lui si incearca daca poti sa nu mai fii geloasa.
Fata nu are nicio vina, isi cauta si ea fericirea asa cum crede. El insa poate ca asteapta o prada mai buna, mai frumoasa, mai matura si mai legala.
Copilu... Îmi pare rău, dar prietenul tău o place pe fata aceea. Dacă nu ar fi făcut-o, ar fi acceptat s-o dea dracu, indiferent „cât de soră îi era".
Și mie mi se pare josnică tipa și faptul că încearcă să vă despartă, dar asta e situața. Și se pare că încercările ei dau roade, din moment ce voi doi vă certați.
Dă-i prietenului tău un ultimatum : ori o dă dracui pe-aia, ori tu ai plecat, pentru că nu vrei să suferi.
Și da, știu, îl iubești. Dar dragostea în timp se stinge. Mai important e să termini cu un om când încă îl iubești, decât să o termini când îl urăști, pentru că ura aia îl ține în suflet toată viața.