Daca nu te-a lasat balta pana acum pentru ea inseamna ca te iubeste,gandeste-te putin,de ce ar sta langa tine atata timp? Te-a ales pe tine pana la urma,nu pe ea, incearca sa o potolesti pe aia, si pana la urma daca ti-a spus ca tine la ea ca la o prietena, inseamna ca ar trebui sa ai incredere in el. Zic si eu, sau sa vorbiti deschis odata fata in fata si sa lamuriti lucrurile.
Este foarte simplu - eu nu scriu atat de mult pe cat scrii tu: lasa-l sa aleaga. Daca tine la tine te va alege. De iubire la varsta voastra nu se poate pune problema. La voi hormonii inca sunt in floare.
Daca nici asta nu merge 12 reprize a cate 3 minute cu centura pe masa.
La nevoie poti folosi un baston cu socuri electrice sau un spray cu piper. Dau ambele rezultate. Pe urma faci ce vrei din ea...
Eu glumesc dar la mintea voastra creata se pare ca puneti in aplicare. Si cand te gandesti ca voi ce scrieti pe aici pe acest site sunteti viitorul acestei tari. Nu arata foarte bine. E sumbru.
Pai incearca sa vorbesti cu iubitul tau despre asta si sa stabiliti impreuna sa nu mai vorbeasca nici unul cu acea fata sau sa-l lasi sa vorbeasca cu ea si tu sa ramai iubita lui si sa fi mai importanta ca acea curva, adica incearca sa-ti pastrezi locul. Nu mai plange ca e degeaba, sti cum se spune : O fata frumoasa este buna pentru o noapte, dar o fata desteapta este buna pentru o viata. Ce vreau sa spun este ca ar trebui sa incerci sa-ti pastrezi locul important din viata lui si sa nu ajungi niciodata pe locul doi.
Sper sa rezolvi cat mai repede cu iubitul tau pentru ca stiu cum e sa fi geloasa si trista si sa plangi zile...