anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

:* Eu am 15 ani. Am cunoscut un tip pe net care e mai mare cu 14 ani ca mine(are 29). DA! Stiu ca este o diferenta enorma! E un tip de treaba, e dragut, imi vb frumos si ma inteleg ff bine cu el. Vorbeam zilnic pe mess, la tel, prin mesaje. Uite asa...am inceput sa il cam plac si am aflat ca si el pe mine. Stand in acelasi oras(Bucuresti) am zis sa nevedem sa ne intalnim in oras. Toate bune si frumoase pana cand parintii mei au aflat despre noi si mi-au interzis total sa mai vorbesc cu acest baiat sau sa ma vad cu el plus ca a fost un luuuung scandal pe tema asta, pedepse etc. Ei ne fiind de acord pentru ca este mult mai mare ca mine, normal! Faza e ca eu chiar am inceput sa tin mult la acel baiat si acum in momentul asta imi lipseste enorm mai ales ca nu am prietene si nu am cu cine vorbi si cu cine sta. Acum intrebarea e cum pot sa-l uit? Sa nu ma mai gandesc tot timpul cum ar fi fost daca m-as fi vazut cu el si etc? CUM? As avrea sa pot lua cuma legatura cu el din nou dar parintii mi-au sters toate conturile pe care am vb cu el mi-au schimbat si nr de tel au facut tot posibilul ca sa nu mai dau de el. crying((( Credeti ca era bine sa ma fi vazut cu el avand in vedere ca e cu muuuult mai mare ca mine ot ca nu as fi vrut sa patesc ceva? Chiar nu stiu ce sa fac si cum sa-l uit mai repede! Help me! Stiu ca vi se pare f ciudat si ca poate ju sunteti nici voi de acord dar spuneti-mi totusi ce parere aveti! Si fiti sinceri va rog! FUNDA la cel mai bun raspuns! happy

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
ai o varsta frumoasa, e varsta cea mai frumoasa dar si precara pentru unele adolescente.
draga mea, ca mama, obligat ca la fel as fi reactionat, tu chiar crezi ca acel baiat de 29 de ani, ar fi fost iubirea perfecta pentru tine? ai gandit o clipa ca ar putea fi casatorit si cu un copil? ai gandit o clipa ca ar putea sa fie o persoana care racoleaza fete tinere? le vorbeste frumos/se dau galantoni si uite asa fetele naive ca si tine pun boticul, apoi mame(parintii) sufera pentru inconstienta fetelor.tu nu ai auzit asemenea cazuri la tv? este imposibil ca la aceasta varsta sa nu ai colegi/vecini/prieteni de joaca si sa aveti activitati comune, daca nu, fa-ti tu un program, ajuta-ti familia la treburi in casa/citeste/deseneaza/croseteaza/fa bratari, sunt tutoriale pe net slava Domnului..chiar nu ai cu ce sa iti ocupi mintea? acel barbat nu putea sa vada in tine o iubita, doar un obiect sexual si de ce nu un profit..au facut bine parintii tai ca au actionat prompt, daca ei au actionat, tu nu cauta sa le dai planurile peste cap, stai linistita si va veni si clipa cand ai sa te indragostesti de un baiat apropiat varstei tale si sa te iubeasca pentru ceea ce esti tu, nu sa vada in tine un obiect sexual si un posibil profit.
ai grija si nu te juca si nu iti pune viata in pericol cu astfel de legaturi pe net.
O zi frumoasa sa aihappy

22 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Este posibil sa fi fost un tip cumsecade, dar o posibilitate de 1%. Mult mai probabil este sa fi fost un smecher mare, care cunoaste bine legea, poti face sex cu o persoana de 15 ani, cu consintamantul ei, este la "limita legala", si apoi sa-ti "iei zborul" fara sa raspunzi pentru nimica. Parintii tai au facut bine, gandeste-te si tu de ce te-au ferit, ca tipul ala era un manipulator si un excroc sentimental si vei ajunge sa le multumesti lor si sa urasti tipul asta de oameni. Poate ajungi chiar sa lucrezi intr-un domeniu (asistent social) in care vei lucra cu fetite tradate, si propria experienta te va ajuta sa ajungi la inima lor.

| anonim_4396 explică (pentru Zenithf):

Multumesc muult pentru raspuns! Asa am sa fac. happy Nu stiu sincer ce a fost in capul meu...

| iubesc a răspuns:

Da e destul de ciudat.Parintii tai au luat o decizie buna, ei iti vor binele. Uita-l pe acest baiat, e prea mare si nu e pentru tine. S-a distrat cu tine si atat, nu-ti mai pune increderea in orice necunoscut, iti faci rau.

| 愛日本 a răspuns:

Vai doamne, ce am ajuns.
Nu fi proasta. Nu te uita dupa ''mosi'' ca ei nu vor altceva de la tine decat sex. Ce crezi ca poate face el cu o fatuca de 15 ani?
Doamne in ce hal a ajuns lumea...

| OnuOnulică a răspuns:

Nu, cu siguranta nu! are 29 de ani nici nu se pune problema.

| OnuOnulică a răspuns:

Nu mai avea incredere in toti oamenii de pe internet. pentru ca uni sunt si hoti!

| Fatamuntilor a răspuns:

Cred ca orice parinte cu capul pe umeri ar actoina la fel.
Ca orice pustioaica de varsta ta te-ai simtit magulita ca cineva mult mai mare ca tine iti da atentie.
De obicei BARBATII ca el sunt casatoriti, poate au si copii, iar cu tine sa se distreze.Intelegi tu lace ma refer.
Parintii tai tin la tine si au procedat foarte bine.
Ce ai putea face? Iesi cat mai mult cu prietenii, cauta tineri de varsta ta cu aceeasi interese.
In lectura poti gasi un prieten de nadejde.Cauta un hoby cu care sa-ti ocupi timpul. Orice e bun ca sa-l uiti pe acel individ!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iubita parintii tai au actionat dintr.o cauza buna, mai tarziu ai sa le multumesti, un baiat de 29 de ani cauta sa prosteasca pentru ce cele de varsta lui sunt prea mari pentru el si stiu prea multe, asa ca se axeaza pe cele mai mici care sunt mai repede de prostit din lipsa de experienta, pe viitor scumpo incearca sa numai vorbesti cu baieti mult mai mari ca tine, traieste.ti adolescenta si nu.ti cauta probleme si batai de cap cu baietii cei mai mari, baietii de varsta ta sunt inofensivi si sunt cei mai indicati pentru tine, cei mai mari nu fac decat sa.ti aduca probleme, si nu uita parintii tai iti vor tot binele din lume si au mai multa experienta ca tine asa ca asculta.i cu toata inima ta ca ei sunt sufletul tau si bunastarea ta, unul strain nu te va iubi niciodata ca ei, mai putin un barbat, ai grija de tine si fii supusa parintilor tai pentru ca ei ati calauzesc pasii spre bine din dragoste pentru tine, pupici multi :*

| gingergirl1 a răspuns:

Gandeste-te! el are 29 de ani, tu 15? Tu ce crezi ca ar vrea de la tine?! Majoritatea de varsta lui vor de la o copila doar sa isi faca el nevoile si pe urma bye!(intelegi ce vreau sa iti spun)
Si eu am facebook si multi barbati intra in seama cu mine si zic ca sunt draguta si etc si vor sa ne intalnim! Dar nu asa face asa ceva niciodata! :/ Daca ar avea 14-15-16 ani da, dar mai mult de 20 never!
Daca ai timp sa citesti, am cunoscut odata un tip(chiar pe TPU laughing si i-am dat id-ul am vorbit, si cica el vrea o relatie cu mine(au am 14 ani, el 28 cred, nu mai tin minte) Ok, hai sa vorbim! Si imi zicea ca dragostea nu are varsta si ca el mai trece prin Bucuresti si poate ne intalnim! Eu sincer nu prea stiam cum sa scp de el pentru ca eu am pus ochii pe un baiat din cartier si na....si intr-o zi mi-am pus eu un status (pune-te si*n cur si*n cap ca eu tot pe el il plac) Eu sincer cred ca s-a simtit ca i-am povestit de acel baiat si mi-a zis ca sunt proasta si sa imi schimb statusul ca cica o sa isi bata joc toti golanii de mine(de unde pana unde dar ma rog...) si in fine de atunci nu am mai vb!
Sfatul meu e sa iti asculti parintii pentru ca ei stiu cel mai bine!winking
Ai grija de tine si sper ca nu te-am plictisit laughing

| SarosBogdan a răspuns (pentru gingergirl1):

Ba... cum nevoiel? Poate placerile.
Ce nu are WC acasa?
(Glumesc)

| SarosBogdan a răspuns (pentru SarosBogdan):

Nevoile*

| catablondu a răspuns:

Buna, sunt convins ca e mult mai bine sa nu te vezi cu el. Daca tot vrei sa discuti pe net, incearca sa te limitezi la atat si sa nu te intalnesti cu tot felul de oameni. Ti se pot intampla multe.

| GoldandSilver a răspuns:

1.Ai 15 ani deci minora.2.Ai vorbit cu un baiat mult mai mare decat tine, si pe net, deci nu sti ce se poate intampla daca o sa te intalnesti cu el, Doamne fereste.In concluzie nu mai vorbi cu el.

| Aimèeeee a răspuns:

Cand o sa mai cresti o sa-ti zici, doamne ce minte am avut! happy

| AlexDaniel7293 a răspuns:

29 de ani? Orice parinte ( ORICE ) ar face ce au facut ai tai. Gandeste-te ca el trebuie sa isi fac o familie o munca o masina dar daca ar fi cu tine cum si-ar face familie? ala in cel mai sigur caz vrea phoo-tay daca intelegi.

| VladPătrașcu a răspuns:

Parerea mea este sa nu pui botu la din astea ca poate ajungi pe A1 A2 A3 sau A4 sa faci niste banuti, de la inceput trebuia sa iti vezi de treaba.

| Edwward a răspuns:

Ai grija cu astia de pe net, mai ales ca are 29 de ani. Nu te intalnii cu el; daca era un baiat cu capul pe umeri, si intr-adevar nu s`ar fi gandit la prostii, nu se lega de o fata de 15 aniwinking foarte bine ti-au facut parintii.

| Alexutz13 a răspuns:

E mai bine ca nu te-ai vazut cu el. Iti usureaza mult situatia. O astfel de persoana nu va sta niciodata cu tine pentru ca adora culoarea ochilor tai. Nu te cunosc, nu contest faptul ca nu ai arata bine, dar pentru el ai fi putut fi doar o distractie de care ar fi avut parte. Daca era baiat serios la 29 de ani ar fi trebuit sa fie implicat deja intr-o relatie serioasa.

| spa a răspuns:

Problema e asa... daca ti la el si vrei sa ii fie bine lasa l si nu il fa sa faca puscarie.,, totul depinde de tine nu de el

| norinori a răspuns:

Buna.cel mai bine e sa-l uiti deoarece esti la o virsta fragila inca nu intelegi ce e bine si ce nu..desigur ga virsta nu conteaza dar de exemplu tu sa ai 20 si el 35 dar nu 15 si 30, cu timpul vei intelege ca dorete prea mult de la tine pe cind tu o sa vrei sa iesi cu prietenele la disco sau ceva de genu asta va trebui sa stai acasa si sa ii faci pe plac lui..parintii stiu ce e mai bine si eu sunt de acord in alegerea lor ocupa-ti gindurile cu altcineva cred ca esti destul de draguta pentru a avea un alt admirator baiat dar nu admirator tata

| girls24 a răspuns:

Cred ca ar fi mai bine sa il uiti, incearca sa iti faci prietene sa iesi in parc cu ele, sa vina ele la tine, fa tot felul de activitatii.El este cu mult mai mare de cat tine si nu prea cred ca este un baiat potrivit pentru tine.Trebuie sa ii intelegi si pe parinti tai si-au facut griji pentru ce ai putea pati tu. Sper ca ti-am fost de ajutor happy

| VictoriaD a răspuns:

Buna! Nu te mai gandi la el.Si fost de 18-20 de ani era altceva.Dar 29 de ani, el e un barbat in toata firea! Crede-ma, e bine ce au facut parintii tai! Iar tu, da uitarii acestui mic flirt! Sentimentele de dragoste la tine abia incep.happy