Hmmm,tot ce e posibil. Chiar domnul profesor de matematica de la mine de la liceu ne-a zis ca cei care se resping acum se vor atrage mai tarziu si cei care se atrag acum se vor respinge mai tarziu.Nu ai de unde sa stii asta, mai vorbim oeste cativa ani
Mersi m-ai ajutat mult ca si mie imi place de o fata, dar n-am curajul sa-i spun dar ea ma tot evita ba chiar ma si bate uneori da eu raspund
Daca continuati relatia de ''prietenie'' mai mult ca sigur ca ve-ti fi impreuna, pentru ca va sicanati. Ai sa vezi ca el de fapt e foarte dragut si chiar iti place de el:*
Cum se spune : Dragostea te loveşte-n faţă.
¤ Depinde de voi dacă o să fiţi împreună.
Da... si eu am 2 colegi la fel. si pana la urma fata a inceput sa placa, iar recent si baiatul chestie amuzanta: chair se bateau pe bune, si fata intr-o zi i-a dat si cu inghetata pe fata, el a luat-o de par etc. Dar acum se plac reciproc.
Asa suntem si noi, adica ne batem aproape in fiecare zii dar eu il trag pe el de par si el nu prea indrazneste sa ma bata...hahahah
Pai eu cred ca doar ce ai in suflet conteaza si nu ce zice colegul.Cel putin asa cre eu