| JESSICAjessy a întrebat:

Eu cu un baiat ne certam in fiecare zi,(cateodata ne si batem), avem amandoi 12 ani.Toate prietenele mele imi zic ca o sa fim impreuna intr-o zi! E adevarat? Nici nu pot sa ma imaginez cu el! Noi 2 chiar nu ne suportam.

Răspuns Câştigător
| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

Hmmm,tot ce e posibil. Chiar domnul profesor de matematica de la mine de la liceu ne-a zis ca cei care se resping acum se vor atrage mai tarziu si cei care se atrag acum se vor respinge mai tarziu.Nu ai de unde sa stii asta, mai vorbim oeste cativa ani

| cacababa a răspuns (pentru Brăila_Ana_Cosmina_1997):

Mersi m-ai ajutat mult ca si mie imi place de o fata, dar n-am curajul sa-i spun dar ea ma tot evita ba chiar ma si bate uneori da eu raspund

11 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Continuati-va batalia.

| Kennziiie a răspuns:

Daca continuati relatia de ''prietenie'' mai mult ca sigur ca ve-ti fi impreuna, pentru ca va sicanati. Ai sa vezi ca el de fapt e foarte dragut si chiar iti place de el:*

Răspuns utilizator avertizat
| AnnonnyMa a răspuns:

Cum sa fiti impreuna daca nu va suportati? Dar oricum totul e posibilwinking!

| cacababa a răspuns (pentru AnnonnyMa):

Am si eu poza asta pe telefon

| Crucia a răspuns:

Cum se spune : Dragostea te loveşte-n faţă. laughing
¤ Depinde de voi dacă o să fiţi împreună.

| cacababa a răspuns:

Sunt de acord cu AlyAlyutza

| MariaIurascu00 a răspuns:

Da... si eu am 2 colegi la fel. si pana la urma fata a inceput sa placa, iar recent si baiatul laughing chestie amuzanta: chair se bateau pe bune, si fata intr-o zi i-a dat si cu inghetata pe fata, el a luat-o de par etc. Dar acum se plac reciproc. laughing

| JESSICAjessy explică (pentru MariaIurascu00):

Asa suntem si noi, adica ne batem aproape in fiecare zii dar eu il trag pe el de par si el nu prea indrazneste sa ma bata...hahahah

| AlyAlyutza a răspuns:

Pai eu cred ca doar ce ai in suflet conteaza si nu ce zice colegul.Cel putin asa cre eulaughing