| SnYcK3rS a întrebat:

eu de mic sunt rr'ait laughing...cum as putea sa numai fiu asa?

PS: vorbesc si foarte repede

Ceva idei big grin

funda big grin

9 răspunsuri:
| Adorable a răspuns:

Şi eu sunt rr-ită şi vorbesc repede, însă toţi cred că este o chestie drăguţă. De ce să vrei să nu mai fii? Cred că este mai frumos aşa. Cândva, şi eu încercam să mă corectez încercând să pronunţ R. Mă durea gura, dar R tot nu suna cum voiam eu. Acum sunt ok căci nu mă gândesc să renunţ la accentul meu fiindcă este chiar simpatic.
Gândeşte-te şi tu acum. Nu este ceva special care sună drăguţ şi mulţi vor să aibă? Ba da. Atunci, de ce să renunţi?

| cherrybomb a răspuns:

Vai cat de draguti sunt tipii raraiti love struck deci love struck
am avut un prieten care era rarait. nu pot spune ca tineam la el, dar imi placea ca era rraitlove struck love struck
Nu considera un defect. tu esti mai special decat restul sincer, cateodata radeam( in gluma) daca atunci cand scrie un cuvant care contine litera R il scrie si pe Rhee hee. :*

| hackey a răspuns:

Ce varsta aveti toti astia care sunteti PRO sasait/rarait?

| cherrybomb a răspuns (pentru hackey):

19 dc?

| hackey a răspuns (pentru cherrybomb):

Eram curios!

| LoLo a răspuns:

Super! eu sunt sasaita, si vorbesc si repede.De ce sa nu fi asa? Vrei sa fi la fel ca toti? Ai ceva special si esti diferit,atragi atentia.Ce nu-ti place?
In fine,daca vrei sa nu mai fi rarait, trebuie sa faci niste exercitii de dictie...dar mai bine nu le fa, e frumos sa ai ceva aparte!

| Abbyka23 a răspuns:

Exista niste lectii de dictie, sau ceva in gen. Dar crede`ma ca un baiat rarait e super dragutlove struck am avut un prieten asa

| Georgiiianaaax a răspuns:

Pai daca te`ai nascut rr`it nu poti sa scapi de chestia asta... sper ca te-am ajutat pup:*

| MariusicK a răspuns:

Invata sa vb mai cu calm si straduestete sa nu te mai rr esti ca tu te obliga nimeni sa vb repede