anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

eu iubesc o fata si ia are prieten am aflat cand am intrebat-o daca vrea sa iasa la un suc cu mine si mi-a zis ca are prieten si dupa aia mi-am i-am zis "hai papa" si nu mai vb cu mine dar eu tot o iubesc e mai mare ca mine cu 3 ani ce sa facpuppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| Dariusuu a răspuns:

Sunt sigur ca fata aceea nu da doi bani pe tine, iar tu zici ca o iubesti.

De ce nu o uiti?

Nu merita frate.

12 răspunsuri:
| Nightfall a răspuns:

Las' ca-ti trece.

| valentingb a răspuns:

Doar nu esti afectat acum din cauza unui refuz. Fii serios! Nu vrea ea, asta e, sunt prea multe lucruri la mijloc, varsta, tovarasul ei... Asta e. Fii barbat, si treci la alta, mai frumoasa, mai desteapta, mai sufletista si poate un pic mai mica. Lasa, trece si asta, ai sa vezi. Daca vrei totusi sa iti lasi o portita deschisa, comporta-te ca si cum nu s-a intamplat nimic, nu te agita, vorbeste cu ea din cand in cand, despre orice, fa-i complimente, apropie-te de ea, si daca se desparte de baiatul asta, vei fi acolo.

| EaEmma a răspuns:

Daca are prieten nu ai sanse...indragosteste-te de altcineva

| iSimo a răspuns:

Asteapta sa se desparta de prieten laughing

| ExPeRyMeNt a răspuns (pentru iSimo):

Cat ca e frumoasa si o sa aiba pe altu big grin si nu pot astepta atatsad

| iSimo a răspuns (pentru ExPeRyMeNt):

...sadimediat cum se desparte de ala.te bagi laughinghappy

| matesanosa a răspuns:

Cumpara un ferrari si iesi in giro! uitooo frate nu ai sanse si nu iti face sprerante ca e mult mai rau pentru tine! cautati o fata de varsta ta toti am avut in tinerete fetishuri cu fete mai mari dar nah...viata e nedreapta de cele mai multe ori si trebuie sa o acceptam asa cum este!

| Anonimul674 a răspuns:

Daca e mai mare decat tine cu 3 ani, atunci n-ai nici o sansa, fetele mereu cauta bani, asa ca incearca sa-ti gasesti pe cineva de varsta ta sau fa rost de bani (cat mai multi ).
DACA TI-A PALCUT RASPUNSUL, PREMIAZA-L

| Play312435 a răspuns:

Poti sa iti tai venele ca nu ai sanse. tongue

| WladPitzi a răspuns:

Cum o iubesti? ...Si i-ai zis asta in fata vreodata? Sfatul meu e sa nu te dai batut de la un refuz, vei intalni multe in viata dar continua sa speri si sa mergi mai departe daca o iubesti cu adevarat ca asa poate in scurt timp va fi a ta! big grin

| ExPeRyMeNt a răspuns (pentru WladPitzi):

Da dar ce sa fac ca nu ma baga in seama ori ce Iasi zice:@

| WladPitzi a răspuns (pentru ExPeRyMeNt):

Incearca si impresioneaz-o cu ceva anume, dar nu o stresa ca dupa te uraste, las-o sa gandeasca si arata-i ca esti mai bun ca prietenul eiwinking