Tehnic vorbind, orice băiat care îşi fereşte privirea când te uiţi la el e susceptibil de a te plăcea. Cu cât mai des îl surprinzi privindu-te, cu atât e mai susceptibil.
Practic vorbind, un om nu se uită din proprie iniţiativă într-o direcţie dacă nu e ceva ce i se pare interesant acolo. Ca să nu mai spun, din proprie experienţă, că e groaznic de greu să nu începi să-ţi aranjezi părul când ai fost prins asupra unui fapt pe care nu poţi să-l explici celorlalţi.
Iar "vorbitul urât", cât o fi el de adevărat sau de fals, n-are nicio relevanţă.
Concluzie: Tipul te place. Ai grijă să nu-l ruinezi!
TE place dar este mai timid.
Faza cu ''nainte sa se intample toate astea eu mereu il auzeam ca vorbea urat despre mine cu prietenii lui'' nu o cred.
Dar si prietenele mele imi spuneau ca l-au auzit...
Ana sincer sa fiu? sunt baiat si DA te place, mi s-a intamplat ca eu sa vorbesc urat despre o fata, sa ii denigrez imaginea unei fete cu alti prieteni, dar mai tarziu cu 1 luna mi-am dat seama ca faceam chestia asta pentru ai atrage atentia, si sa-ti spun ceva? sunt cu fata aceea si in momentul de fata, chiar de 1 an si 9 luni.
Da, te place... dar cu cât e mai mic decât tine? Sincer, mie nu-mi place ca băiatul să fie mai mic.