anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

..eu numai ce mi.am facut cont :3! Vreau sa pun o intrebare si sper din suflet sa ma ajutati! Specific ca am 16 ani si sunt bi! Acum 7 luni am cunoscut o fata prin intermediul unui baiat..si am devenit ft buna prt cu ea..in timp m.am atasat de ea si am inceput sa o plac..la un moment dat mi.am luat inima in dinti si i.am spus ce simt pt ea..si a fost incantata pt ca si ea era la fel ca mine desii eu nu stiam! Ea e mai mare cu un an ca mine! Pe parcurs am avut cateva incercari de relatie cu ea..care cam toate au esuat, nu a tinut rel niciodata mai mult de o luna! Pot sa spun ca dupa 8 luni de prietenie si cateva luni de rel cu esuari am aj sa o iubesc cu toata fiinta mea! In 8 luni de prietenie ne.am certat de ft mte ori dar ne.am impacat! I.am facut diferite surprize..romantice si legate de prietenia noastra! Ea mi.a zis ca vrea sa fiu o domnisoara, sa ma schimb putin..eu sunt mai baietoasa..si nu stiucum sa fac asta cum sa ma schimb..nu sunt genu cu machiaje, par desfacut si rochite..sunt genu sport.dar vreau sa ma schimb pt ea si in special pt mine stiu ca e spre binele meu! Noi acum pe 28 facem 8 luno de prietenie si imi doresc sa ii fac o surpriza.ce imi sugerati? A.si vrea ceva sa contina si putin romantism pt ca imi doresc sa o si recuperez ca relatie! P.S mama si tata ni o prea inghit, iar 28 cade cand am scoala iar eu fac de dupa masa si ea de dimimeata..nu asi prea mai vrea sa lipsesc am lipsit de prea multe ori pt ea! Ajutati.ma va rog..nu mai stiu ce sa fac!

2 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Deocamdată aș zice să nu faci nimic deosebit - o urare simplă e destul, să vadă că „ții socoteala". Cred că ar fi bine să iei lucrurile ceva mai ușor, nu forța nota!
Când ai timp, ia-o „la un suc" și stați de vorbă, dar așa, ca fetele, pe îndelete. Roag-o să spună mai clar ce așteaptă de la tine, că nu ești Mafalda să ghicești; chiar dacă ai unele bănuieli, dacă totuși greșești, e posibil să faci mai rău dacă nu discuți cu ea. La rândul tău, spune-i că dorești să te schimbi, spune-i tot ce ai pe suflet.
Numai dacă învățați să comunicați una cu alta puteți avea o relație care să meargă!
Baftă!

| mihaa1998 a răspuns:

Euu una ma gandeam sa ii fac o scrisorica in care sa ii scriu despre prietenia noastra strict..si intr.o punguta de cadou vreau sa ii cumpar un ursulet micut..si romantic un trandafir cu o ciocolatica milka in forna de inimioare..nu mai vreau sa ii fac nimic fastuos..ca pana acum i.am facut numai surprize mari!