| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

eu si gasca mea ne infuntam cu o problema, vrem sa mergem la cabana pe weekend iar unul din tovarasii mei isi doreste maxim sa vina dar iubita lui nu e de acord pe motiv ca ea nu poate din cauza ca lucreaza. eu am luat-o la rost pe iubitasa si i-am zis ca doar maicasa are privilegiul si dreptul de a-i interzice ceva si nu ea. Mi-a spus ca sunt un nesimtit. voi ce parere aveti? tovarasul meu vrea foarte mult sa mearga dar iubitasa e o incuiata, i-am zis sa o paraseasca dar e prea las, ce e de facut?

Răspuns Câştigător
| Ceoameniprosti a răspuns:

Fute.o

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar 2 chestii se pot intampla. Mergeti fara el sau merge si el dar se cearta cu stapana lui. Nu, stai. Vroiam sa zic iubita lui. La papa lapte de genul incurc mereu cuvintele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar care e problema ca ea nu vrea sa vina? E alegerea ei!
Tu nu ai niciun drept sa te bagi in relatia lor si sa ``o iei la rost``. In plus, e alegerea lui daca nu vine cu voi, poate ca nu isi doreste sa mearga fara ea.
Daca isi dorea atat de mult sa mearga, mergea fie ca voia prietena lui sau nu. Dar el o alege pe ea, probabil pentru ca o iubeste si nu s-ar simti confortabil in lipsa ei.
Ce e de facut? Mergeti fara el. Poate cand o sa fi in situatia lui, o sa intelegi mai bine de ce procedeaza asa.
Distractie placuta!

| Violleta2022 a răspuns:

Acum sincer, de ce ar merge amicul tau cu voi? sa fie a treia roata la bicicleta?
Mi se pare ca nu-l prea ajuta creierul pe amicul asta...el nu vede ca voi sunteti un cuplu, ce cauta cu voi/
As fii inteles daca merge si iubita lui, ca fiecare isi vedea de partnera/parterul lui...dar asa, ce sa caute el cu voi doi?!
Prietena lui are dreptate, nu-i corect sa mearga si sa fie in plus, este chiar jenant.
ma rog, asta daca nu te-ai gandit sa faceti sex in 3 cu iubiat si prietenul.
In rest, sunt total de acord cu iubita prietenului tau! Nu are ce cauta in prezneta a doi indragostiti... ca nu-i pervers si nici un gest de bun simt.

Nu ma intelege gresit, cum ati inteles-o si pe ea, nu-i ordona si nu-l tine sub papuc, doar trage un semnal de alarma ca NU_I normal si nici sanatos ca iubitul ei sa mearga cu voi doi.
Intr-un cuplu, un al treilea nu-i niciodata binevenit, pentru ca incomodeaza si toata lume ase simte stanjenita.
Situatia este fericita, doar daca se parctica sex in 3 si atunci, toti sunt multumiti si fericiti. Tu asta intentionezi?