Pai daca asa e el din fabricatie sa nu reziste mult, nu prea are ce sa faca, poate eventual sa ia ceva suplimente care sa-i imbunatateasca performanetele. Nu ati incercat si varianta sexualui oral, adica sa-ti dea limbi ca sa compenseze pentru ceea ce nu poate cu celalalt instrument? Nu ii place sa faca asta sau ii place dar nu te satisface pe tine la fel de mult ca penetrarea clasica?
Ca nu incearca el e una...din punctul meu de vedere, unui barbat care nu isi doreste sa faca asta, nu-i place peezda cu adevarat, dar tu de ce nu vrei, de ce nu-ti place sa ti se faca oral? Pe de alta parte, evident sa si maine va fi la fel. Ce crezi, ca va deveni peste noapte alt om?
Doamne ce probleme existentiale aveti unii dintre voi.
Daca-i relatie cu beneficii, atunci fii multumita cu ce primesti si nu te plange de nimic, ca nu-ti este dator cu nimic.
Pai o prietenie cu beneficii e "***&go". Nu iese numarul, te-ai imbracat si ai plecat. Nu pe discursuri, nu cu suparari.
Daca nu esti multumita de experienta, nu-i mai da beneficiul. Cauta o aventura cu potential de prietenie cu beneficii mai bune, sau chiar relatie.
Nu am inteles aproape nimic. Ai fost foarte,, zgarcita" la detalii.
Dar oricum. daca persoana asta te deranjeaza si nu o poti scoate la capat cu ea, cine te opreste sa-ti gasesti alt FWB care poate o sa fie mai intelegator?
Nu am înţeles mai nimic din ce ai povestit tu acolo, eşti cam incoerentă.Şi ce nu mai înţeleg iar e de ce te mai strofoci să găseşti soluţii la problemele tale cu el, fiind vorba doar de un prieten cu beneficii şi nu de un iubit.Caută-ţi altul că-ţi pierzi timpul aiurea cu ăsta.
Unii baieti se lauda ca au facut sex cu o anumita fata, nu am vrut sa dau de specimene de genul, asta e singurul motiv pentru care am incercat mai mult cu el si incoerența se datorează faptului ca ma enervează problema
Exista și alții ca nu se lauda ca au făcut sex cu X fata…trebuie doar sa îl gasesti
Nu e vorba de disperare, e vorba ca da vina pe mine, e narcisist si nu vrea sa accepte ca nu e bun la pat si tocmai de aia imi vorbeste dupa in jur de 20 de minute despre cat de misto e el, iar eu ma prefac ca ascult ca sa pot pleca odata acasa
Probleme nu este la tine clar. Problema este la el…eu zic sa cauți pe altul sa te ajute
Marius22222222222 întreabă: