| Ssoonnyy a întrebat:

Eu si prietenul meu suntem impreuna de o saptamana,si nu stiu cat de bine l-am cunoscut in saptamana asta dar stiu ca imi place mult de el si nu vreau sa il pierd, e perfect si chiar nu vreau sa-l pierd! As vrea sa scap de sentimentu asta da' nu stiu cum!

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Traiesti o viata langa cineva si nu e de ajuns sa-l cunosti destul de bine asa ca ai grija ce faci...si nu te mai stresa atat ca o sa-l pierzi, daca te place si incepe sa mearga relatia sigur nu o sa -l pierzi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce face, o saptamana si esti indragostita? Adica ce mai ma mira faptul, la 15-16 ani ce pretentii sa ai? Eu zic sa revii cu picioarele pe pamant si sa bagi la cap ce scriu, nu lasa sa se vada ca esti indragostita de el ca o sa ai mari probleme (asta daca nu doresti sa ti se intample ca si cu fostul care dupa parerea mea nu dorea decat sex), trebuie sa te retii in ati arata sentimentele si sa te comporti putin mai rece fata de el, mai retrasa in cuvinte si fapte. Cati ani are respectivul, a mai avut prietena?

| blueheart a răspuns:

De ce te chinuiesti cu astfel de intrebari acum cand esti abia la inceput? Da-i timpului timp si traieste-ti povestea fara intrebari inutile. Daca se va indragosti de tine si te va iubi cu adevarat va ramane langa tine, daca nu, asta e, nu a fost sa fie. Nu te mai gandi pentru ca astfel de intrebaru in minte s-ar putea sa-l pierzi mult mai curand. Iubiti-va frumos! happy

| smarandraandra a răspuns:

Poti sa-l induci intr-un joc de intrebari. poate sa fie un inger la exterior dar diavol pe interior