| εмiLч97 a întrebat:

happy
Exista reguli in relatii/dragoste?
Adica... Iubitul trebuie sa fie mai inalt decat fata sau ea trebuie sa fie mai inalta? E vreo problema daca:
- iubitul este mai scund decat fata?
-diferenta de varsta este de 8 ani?
-este englez?

Daca ai iubit ce inaltime are, dar tu? Care este diferenta de varsta dintre voi? Astept raspunsuri puppy dog eyes

11 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Ştiu că în general trebuie să fim deschişi la diversitate şi să acceptăm şi lucrurile mai puţin comune, însă după părerea mea un cuplu format dintr-o fată înaltă şi un băiat mai scund reprezintă totală nepotrivire. Pur şi simplu nu arată în regulă şi creează senzaţia de comic.
Diferenţa de vârstă nu are o prea mare relevanţă atâta timp cât te afli lângă cineva cu care te simţi bine şi care te înţelege. În mod normal deosebirea dintre ani nu semnifică un lucru dăunător atâta timp cât nu este vorba de cazul în care fata are 12 şi băiatul 20. Însă dacă ea are 18-20 iar el 26-28, mie îmi sună destul de în regulă.
Cât despre naţionalitate, ea este la fel de irelevantă.

| fabiola a răspuns:

Exista reguli daca ti le faci singura sau asculti la vorba lumii! Pe vaporul iubirii sunt doar doi!

| Carmen a răspuns:

Draga,iubirea nu cunoaste reguli.ce conteaza daca e mai scund, daca nu are studii superioare, daca e mai mare ca tine daca tu il iubesti si il accepti asa cum e?

| Pustoaicka50 a răspuns:

Eu am 1, 69 si prietenul meu are 1, 68 el are 21 de ani si eu am 13. Dragostea nu tine cont de varsta de inaltime de toate cele da acum sa nu credeti ca eu m-am culcat cu elhee hee.PWP sper ca ti-am fost de ajutor

| SupradozaDeViseXD a răspuns:

Nu conteaza aceste lucruri. Iubitul tau trebuie sa corespunda asteptarilor tale si atat. Nu exista niste reguli universale pentru asa ceva decat cele pe care si le impune fiecare fata pentru gasirea unui iubit potrivit. Succes! Sper ca ai inteles laughing

| ღNameღ a răspuns:

NU exista nuci o regula, baiatul poate fi orb fata nu, urat fata nu, fata surda baiatul nu.
De fapt, exista 1 regula si anume, sa se iubeasca amandoi.
Cei cale isi insala partenerele si zic ca le-au iubit MINT pentru ca cine ar iubi nu ar face asa ceva!
PaPa:*

| ღNameღ a răspuns:

A,da,sa iti raspund la ultima intrebare, diferenta de varsta la mine si el nu exista...nu ambig grin si nu o sa vreau altul pana la 14 ani...ok,. poate ca astept pe cinevahee hee

| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

Eu am 1.70 si el 1.72 si diferenta de varsta este de 5 ani. pai nu stiu ce sa zic, trebuie sa existe dragostttee! dar e f frumos sa ai un iubit putin mai inalt ca tine, prezentabil si sa nu fie f batran.si daca e englez.nu are nimic.happy

| ѕнαттнєηє a răspuns:

Da am iubit-unpik mai inalt decat mine-nu este de app 1 an-nu roman happy / 1 an adica eu am 14 el 15happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea, este ca nu exista reguli atata timp cat este dragoste.Cand iubesti nu-ti mai pasa de reguli.Pur si simplu IUBESTI!

| Ele2 a răspuns:

Nu are nimica daca va iubiti cu adevarat fiti fericiti