| xVickyx a întrebat:

(fara mistouri)! Sunt cu un baiat de citeva luni, dar el inca se mai gindeste la prima lui iubire (ii mai place putin de ea, dar nu sau intilnit. a incercat sa se mai intilneasca si cu alte fete pentru a o uita pe ea, dar se pare ca nu merge). Lam intrebat daca vrea sa ne despartim si mi-a zis ca : nu vrea; nici eu nu vreau pentru ca-l iubesc, dar nu cred ca e normal sa te intilnesti cu cineva si inca sati mai placa putin de prima iubire(stiu ca e prima si nu se uita, dar macar sa incerce acest lucru). Voi ce credeti, ce ar trebui sa fac? Cum ar trebui sa ma comport cu el ca sa o uite pe ea(nu e normal sai interzic sa nu mai vb cu ea, dar... )?

Răspuns Câştigător
| cicika a răspuns:

Buna! Am fost si eu in asa o situatie ridicola,si ma simteai ft rau,nu-mi placea deloc ca prietenul sa gindea la fosta lui,dar pentru un moment am acceptat asta si nu spuneam nimic, doua il iubeam si ma simteam bine cu el si de la o vreme el a inceput sa ma pretuiasca m, ult si sa ma iubeasca la fel de mult cum il iubeam eu, nu cred ca trebuie sa te desparti ori sai interzici lui sa comunice cu ea pur sis implu nu o baga in seama pe ea si incearca sa-l faci fericit cu diferite mesaje dulci saruturi, surprize! Daca tu il iubesti si vrei sa fii cu el lupta dar nu il parasi ca mai tirziu o sa suferi! Funda?

5 răspunsuri:
| stark47 a răspuns:

In momentul de fata eu cred ca esti folosita.foarte multi dintre noi, chiar si eu, cand ne despartim de cineva pe care chiar am iubit ne cuplam cu altcinva ca sa ne o scoatem din minte pe fosta.parerea mea e ca trebuie sa te desparti de el.sentimentele trebuiesc sa fie reciprice intr o relatie, insa daca u ii oferi dragoste si el e cu gandul in alta parte, te va rani mai mult.incearca sa i fii doar o buna prietena. dupa, daca se simte in stare sa ti returneze dragoste, poti fi cu el

| alexandru1233210 a răspuns:

Eu zic sa ai o discutie serioasa cu el si sa-l intrebi in fatabig grin

| Mihaela_3942 a răspuns:

Eu cred ca inca o mai place pe ea si pe tine doar te foloseste ca sa o uite pe ea...nu stiu ce sa zic..incearca sa aveti o discutie serios in privinta asta. spune-i ca te deranjeaza ca el inca se mai gandeste la ea si daca se desparte de tine inseamna ca nu te-a iubit si ca doar te-a folosit.

| xVickyx explică (pentru Mihaela_3942):

Si ce anume ar trebui sa-i zic in aceasta discutie!?! Lam intrebat daca se intilneste cu mine doar ca sa o uite pe ea, mi-a spus ca : nu, dar am vazut ce fata a facut cind mi-a zis ( una gen : deunde stii ). Ce ar trebui sa fac? cind l-am intrebat daca vrea sa mai fim impreuna mi-a zis ca vrea, si apoi i-am zis ca nu vreau sa fiu una din fetele cu care sa intilnit pentru a o uita pe prima iubire, el mi-a raspuns : nu vei fi una din acele fete. Ce sa fac, nu pot sa ma despart de el il iubesc... sad

| Mihaela_3942 a răspuns (pentru xVickyx):

Sa-i spui ca nu ti se pare normal ca se gandeste la ea si ca sa se gandeasca serios daca el chiar vrea relatia asta. In caz ca nu se stchimba si face la fel eu zic sa te desparti de el daca nu vrei sa mai fi bataia lui de joc, parerea mea acum, faci cum consideri