| alinialinush a întrebat:

Hey TPU!
Fostul meu iubit s-a despartit de mine intr-o excursie pentru ca era ff gelos, apoi o gramada de tipi din excursie au inceput sa se dea serios la mine si el credea ca eu fac asta intentionat si apoi si el s-a dat la o fata cu care este acum dar este dintr-un oras apropiat si eu sunt in aceeasi scoala cu el, eu inca il mai iubesc dar nu stiu ce sa fac pentru ca el e cu ea desi de caetva ori cand a iesit de pe mes mi-a zis ca ma iubeste si mi-a zis ca s-a combinat cu ea doar ca sa imi faca in ciuda si nu e ste fericit cu ea,
si mereu face asta la scoala se uite mereu la mine dar pe mes isi scrie statusuri gen : te iubesc micuta mea si din astea si cand i zic pentru cine e >: zice ca e doar de aiurea dar e clar ca e pentru cealalta nu mai inteleeegI don't want to see

Răspuns Câştigător
| xCrazyGirl a răspuns:

Inca te iubeste. a vrut doar sa te faca sa suferi pentru ca credea ca si tu ai facut aceeasi chestie. vorbiti si incercati sa rezolvati problema. Success

1 răspuns:
| xSexyLoca a răspuns:

Daca sunteti de mult timp impreuna, fii sigura k pe tine te iubeste...si este gelos pentru ca tine la tine happy si tu nu te mai da la altii sa il faci gelos k dupa isi schimba parerea despre tine big grin si clar nu o iubeste pe acea tipa, daca a zis ca sta cu ea la misto, sa te faca pe tine geloasa happy
Si daca vrei sa te impaci cu el, du-te la el cand este cu acea tipa si saruta-l de fata cu ea happy si ii spui ca iti pare rau pentru ce ai facut si ca vrei sa va impacati puppy dog eyes si daca te iubeste, o sa te creada...si o sa va impacati tongue

Funda?! puppy dog eyes