Iubita depinde si cat a durat relatia. eu iti zic sa vb frumos cu el, sa ii spui ca esti alaturi de el si ca vrei sa il ajuti sa treaca peste, ca tu tii la persoana cu care esti si chiar daca te-ai desparte de el tot nu te vei intoarce la el, sa ii zici ca il poti ajuta sa treaca mai usor sa nu sufere si el ca sincer nu ti-ar fi placut sa fii in locul lui si el sa nu te bage deloc in seama. arata-i ca nu se sfarseste aici lumea, ci ca vrei sa fiti buni prieteni de dragul relatie frumoase care a fost intre voi. il poti si ignora dar nu sa fii rea cu el. arata-i ca esti matura si daca v-ati despartit nu trebuie sa fiti dusmani ci poate fi inceputul unei frumoase prietenii, si ca poti fi alaturi cand are vreo problema. si ca il poti ajuta sa isi gaseasca o iubita asa cum tu esti fericita cu actualul, si apoi iti va da dreptate. sper ca ti-am fost de ajutor.
EvITA`L.
Spune si tu cuiva nu stiu parintilor lui ca nu te lasa in pace.
Ai discutat cu iubitul tau despre asta?
Ca poate daca ii spuneti amandoi ca va iubiti si ca sunteti foarte fericiti o sa te lase in pace, fiindca vede ca numai are nicio sansa
Prietenul meu stie ca nu ma lasa in pace dar tot degeaba ...si pentru alexandra21 am stat cu el 2 ani de zile.
Din moment ce tu esti cu altcineva ar fi trebuit sa te nu te mai sufoce atat.Prietenul tau stie despre comportamentul lui? Poate s-ar mai cumintii daca ar vbi cu prietenul tau sau nu stiu ce sa zic.Sincer mie mi s-a intamplat decat o data treaba asta iar pe baiatul respectiv nu il bagam in seama.La un moment dat cand devenea stresant i-am facut rost de o prietena si in sfarsit am scapat, dar chestia asta nu stiu daca mai e valabila si la tine.Cum am zis, poate daca te va vedea cu prietenul tau si acesta va discuta cu el lucrurile se vor schimba. daca nu, nu stiu ce sa zic. Oricum sper ca te-am ajutat .
Spune-i sa te lase in pace ca altfel te duci la politie
sau pune-l pe actualu tau prieten sal aranjeze
Mutubal întreabă: