anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Funda pentru primul raspuns. Imi place de un tip. Ne cunoastem de mai mult timp, iar mai multi prieteni mi-au zis ca si lui ii place de mine. In seara asta am iesit doar noi doi pe afara. El tot face misto de mine ca am TBC laughing ( e o poveste lunga, oricum sunt sanatoasa). I.am zis ca daca am TBC, am sa.i dau si lui. Si m-a intrebat 'cum?'. Am fost la un pas de ai zice: asa **si sa.l sarut**. Voi ce credeti? Oricum de fiecare data cand ne intalnim face gluma asta. laughing) asa ca, cum credeti ca ar reactiona daca as proceda asa data urmatoare? :3 big grin fara misto`uri. >:'

5 răspunsuri:
| Ciprian007 a răspuns:

Pai eu cred, ca ar fi surprins placaut, si poate asta urmareste el, sa iti fure un pupic si este timid si nu stie cum vei reactiona, ajuta-l, fa tu primul pas daca tot iti place de elhappy

| Pinxiee a răspuns:

Eu zic: CLAR, ii place de tine!
Cum ar putea reactiona? S-ar trage inapoi [ceea ce nu cred] sau ar continua sarutul big grin
Numai daca-l saruti vei vedea reactia lui! tongue

| teosbeos a răspuns:

Daca te place si el ori nu va reactiona ori ii va placea ( se v-a simti bine,...) iar daca nu te place tot s-ar putea sa-i placa sau sa i se para cudat depinde de persoana dar din cate ai spus in mica compunere de mai sus s-ar putea sa te placa si el si s-ar putea dupa o perioada sa fifi prieteni (iubiti). oricum MULT NOROC!

| arhiT91 a răspuns:

Sunt doua variante, te va saruta, pupa sau iti va spune ca nu ai toate "piulitele" acasa.(adica ca nu esti in toate mintile)

| Adduta a răspuns:

Cred ca facand gluma asta el asa ar vrea sa reactionezi ..eu cred ca e cel mai bine sa il saruti