| AndyArtist a întrebat:

Hai sa o luam cu inceputul... eu am 16 ani iar ea 15. Da semne ca ma place ( este geloasa cand vorbesc de alte fete, rade la glumele mele, zambeste mereu cand sunt cu ea etc.) insa problema e ca are iubit... ma rog,,, sunt de 2 luni impreuna iar noi ne cunoastem de 6. Inca un amanunt important. O iubeschappy. Ce parere aveti? ar trebui sa ii cer sa aleaga?

Răspuns Câştigător
| ramoyoopisicel a răspuns:

Nu ar trebui sa ii ceri sa aleaga. Ar trebui sa o lasi impace daca are iubit. Sau daca o iubesti incearca sa ii dai de inteles asta si vezi cum ar reactiona, si poate o sa ai noroc! Bafta!

5 răspunsuri:
| EuTeIubesc a răspuns:

Da!:X, altfel o vei pierde...straight face
dar uh o plk?happy

| AndyArtist explică:

@ramoyoopisicel ok m-am exprimat putin cam dur trebuie sa recunosclaughing faza e ca ea a spus ca nu prea ar vrea sa renunte la "el" deoarece l-a asteptat 1 an (eu nu i-am spus sa renunte sau ceva de genu' deci... a fost doar ideea ei).
@Laurra11: mai citeste o data intrebarea si o sa iti dai seama daca o plac sau nuhee hee

| LinNaA a răspuns:

Daca esti sigur ca te place, ar trebui sa incerci sa ii ceri sa aleaga.Mai bine incerci decit peurma sa iti para rau ca nai incercat!

| calin4547 a răspuns:

Eso **** sa aiba un copil apoi tota veata o sati suga ****

| ignore a răspuns:

Ii spui ca vrei sa fi cu ea si daca vrea sa fie cu tine e logik ca te place mai mult decat ala si il lasa.
dar intai o intrrbi daca ii place de tine dupa urm alegereahappy.