| GeorgyAnNutZa a întrebat:

Hey Tpu....Hellp!
In curand voi avea prima noapte de dragoste si mi-e frica, nu stiu cum sa ma comport si nici ce trebuie sa fac. Ma va durea rau? Am auzit ca imi trebuie un prosop pentru partea aia cand curge sange...este adevarat? Imi mai trebuie si altceva? Va rog, dati-mi cateva sfaturi, mi-e frica sa nu ma fac de rusine. Funda pentru raspunsul cel mai detaliat si va rog raspunde-ti la toate intrebarile :*

Răspuns Câştigător
| Satoko a răspuns:

Hmm. Nu strica sa ai si un prosop sa nu patezi cearceafurile. Durere da este la inceput. nu foarte mare dar este. aici depinde de baiat. sa te ia usor. spune-i asta de la inceput si de vezi k incepe sa o ia razna dai peste nas happy de preferat lumina cat mai putina big grin pentru ca te vei emotiona cand il vezi big grin sa nu lipseasca nici protectia. desi la primul act eu recomand anticonceptionale big grin happy Stai relaxata si ce este cel mai important happy vezi sa fie persoana potrivita. Unele isi vand virginitatea pe sute de mi de euro. acesta este un "dar"sa ii zicem asa happy ai grija cui il dai happy

11 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

La cat esti de panicata,nu esti deloc pregatita pentru prima ta noapte de dragoste.
Citeste de zece ori ce ti-a scris @Alcyon si gandeste-te de-o suta,inainte sa faci ceva.
Pentru ca femeie poti sa devii oricand doresti, dar virgina esti numai o data, nu poti spune pe urma, ce rau imi pare si-as vrea sa dau timpul inapoi!
Sa nu uiti niciodata ca tu esti singura stapana a corpului tau si numai tu hotarasti ce faci cu el si cand.
Asa ca, ai grija sa nu plangi.

| GeorgyAnNutZa explică (pentru greece12):

Stiu bine ce fac, am intrebat toate astea pentru ca nu stiam si voiam sa fiu sigura. Sunt foarte hotarata sa merg mai departe si oricum cred ca si daca o sa imi pierd virginitatea acum si daca se intampla peste cativa tot la fel de panicata voi fi pentru ca este pentru prima data...happy

| neutrino a răspuns:

Iti trebuie inca un prosop si pentru partea cealalta si, ce este cel mai important, iti trebuie un partener care sa poata si sa stie bine ceea ce are de facut.

| Emilian65 a răspuns:

Iti trebuie un partener priceput in a face sex, un servetel umed de copii si multa rabdare.

| Holiday a răspuns:

Cel mai probabil nu te va durea rau si nici sange mult nu va curge ca sa fie nevoie de un prosop, in principiu un servetel, eventual unul umed, din acela pentru copii, ajunge. Important e ca barbatul sa aiba rabdare cu tine sa fie delicat, prelungiti preludiul, un pahar de vin, dar nu mai mult, ajuta pentru relaxare. Lumina mai putina, dar nu intuneric. Si bineinteles protectie "anti-bebe", ca ma gandesc ca nu vrei sa ramai insarcinata chiar din prima happy.

| Alcyon a răspuns:

Cati ani ai, in primul rand? Daca ai sub 17-18 ani, te sfatuiesc sa mai astepti. Viata sexuala vine la pachet cu multe probleme (durerea de la dezvirginare fiind cea mai neinsemnata dintre toate). Vei sta in stres in fiecare luna, cand iti va intarzia ciclul, te vei confrunta cu afectiuni ginecologice, cu care acum n-ai nicio treaba, daca ti se va rupe prezervativul, o sa crezi ca ai dat in paranoia si daca pe bune, se intampla sa ramai gravida, iti vei distruge viata, fiindca vei fi nevoita sa renunti la scoala, ca sa stai sa cresti un copil nedorit. Iar avortul nu e chiar cea mai buna solutie, pentru ca risti sa ramai sterila (adica sa nu mai poti avea copii niciodata).

| Caracter3 a răspuns (pentru Alcyon):

Are dreptete

| GeorgyAnNutZa explică (pentru Alcyon):

17 ani am happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca as fi fost fata si as fi citit raspunsurile de pe aici, nu as fi facut sex niciodata. Ma si mir cum de mai exista sexul avand in vedere cat de periculos este!

| Vektor a răspuns:

Sa nu uiti de o compresa cu apa rece pentru fata, pentru partea unde-ti vei da un mare facepalm.

indicat ar fi sa pui un prosopel sub tine sa nu patezi cersafu' mamei in cazul in care iti va curge sange.

relax and enjoy big grin

| piticelm a răspuns:

De parca vei avea vreo hemoragie si vei avea nevoie de o transfuzie.Stai linistita ca nu vei elimina tot sangele din corp.Relaxeaza-te.