Brunette,de ce vrei sa-ti strici toata viata? Intoarce-te la mama ta si stai cu ea.Cauta-ti de lucru ORICE! Spala vase,fa curat,plimba caini,supravegheaza copii,orice,fa doua si trei munci daca e nevoie. Facand acest gen de munci,vei cunoaste persoane care te pot ajuta cu adevarat sa-ti gasesti o munca stabila si buna.
Tentanta oferta acestui barbat arab, dar, te gandesti la ce te expui? Si insurat! Te va inchide intr-un apartament si va considera ca-i apartii.Acum,cat inca nu esti a lui,este dulce,bland, gentil si generos. Dupa ce-si va vedea sacii in caruta, o sa fii nevoita sa canti cum vrea el.Nu te va lasa sa lucrezi, iti va da cati bani va considera el, va veni cand va vrea si va face cu tine orice va dori.Si tu, vei fi nevoita sa accepti pentru ca vei fi complet dependenta de el.La un moment dat se va plictisi si te vei gasi din nou in situatia in care esti acum.Cu alte cuvinte,nu iti foloseste la nimic tot ce iti ofera el,decat sa te umilesti, sa suferi si sa ajungi de unde ai plecat, mai amara si mai nefericita si cu niste ani in plus.Nu-ti arunca tineretea si viata in felul asta!
Daca il iubesti sau crezi ca-l iubesti, poti continua relatia, dar nu te da pe mana lui.
Nu traiesc de foarte multi ani in tara nici eu.Sa nu crezi ca mi-a fost bine si usor intotdeauna.Sa nu crezi ca m-a asteptat cineva cu porti deschise, puteam muri pe drum, nu m-ar fi intrebat nimeni de sanatate.Am rezistat fara mancare, fara bani si beam apa de la fantanitele de pe strada.Nu mi-am pierdut,insa,respectul pentru mine,nu mi-am calcat demnitatea in picioare niciodata!
Aduna-te,draga mea! Scutura-te de cosmarul asta,ai putin curaj si incredere in tine! Va fi greu,stiu,dar mai bine ramai curata si frumoasa, decat cu lacrimi pe obraz si sufletul in mocirla.
Nu stiu daca m-ai inteles, eu din suflet ti-am vorbit. Sper sa iei decizia cea mai buna!
Cam aiurea! j eu sunt in spania fara lucru si nu as accepta asa ceva nici in ruptul capului.j eu stau singura nu lucrez decat o zi la saptamana si plus de asta imi platesc si studiile! stiu foarte bine cum e viata de afara,stiu ca tie greu dar cred ca, daca ai vrea, ai avea alta solutzie.gandestete ca pana la urma te vei indragosti de acest barbat c vei face atunci,cand iti vei da seama cat de mult ai gresit? cat de mult vei suferi? j asta daca ar fi doar sa ai o relatzie cu acest barbat,dar daca azi iti cere asta si maine altceva?
as putea sp ca ceea ce faci u e prostitutzie,te rog nu te supara p mine, nu am nici cea mai mica intentzie sa te jignesc, dar ne-ai cerut parerea si eu incerc sa ti-o dau pe a mea.
d c nu ai incercat sa vb cu maicata sa-ti caute ceva ea de munca sau macar sa stai la ea sa nu platitzi doua chiri? nu te gandi cat de greu iti este cand ai atatea solutzii mult mai bune decat sa acceptzi oferta acelui barbat!
Eu zic ca nu e bine pentru ca nu e normal...Nimeni nu te ajuta pe gratis, adica un strain. Daca era sa ai un iubit si te ajuta asta era altceva dar el nu e iubitul tau avand in vedere ca e un om insurat.Inteleg ca vrei sa o ajuti si pe mama ta...dar nu trebuie sa iti strici viata pentru lucrul asta, gandeste-te foarte bine la ce o sa faci.Mama ta stie de lucrurile astea care ai de gand sa le faci? Ce parere are? Mult succes si alege calea cea mai dreapta si cinstita nu pe cea mai usoara dar injositoare.Asta e doar parerea mea, tu stii cel mai bine ce trebuie sa faci.
Pai... te-ai gandit ca el iti ofera bani doar sa profite de tine? ca te-ai indragostit de el nu e rau, dar partea nasoala e ca el e casatorit...