| Loredana96 a întrebat:

Hey TPU.Iarasi eu am probleme cu iubitul.Stiti voi intrebarea anterioara http://www.TPU.ro/......m-inceput/
Pai prietena mea cea mai buna invata intr-un liceu cu el si a spus ca deja nu mai are poza aia cu fata aia,ci ma are pe mine pe ecranul telefonului mobil.Dar deja nu il mai cunosc s-a schimbat enorm de mult.Prietena mea mi-a spus ca la scoala el astazi a cuprins-o (ei glumesc ca sint frate si sora) Prietena mea i-a spus ceva de genul:Hei 'fratioare' tu in loc sa o cuprinzi pe Lory (asa ma cheama) ma cuprinzi pe mine.
EL:"Pai surioara...daca Lory nu imi permite sa o cuprind pe ea"
Sincer,nu tin minte sa facut asa ceva,nu l-am respins niciodata.
Si repet,nu il recunosc...deja se comporta urit cu fetele,adica vorbeste vulgar,o fata a incercat sa vorbeasca cu el astazi si el a glumit cit a glumit si la urma a spus:Hai te-ai dus,lasa-ma. Cu mine nu vorbeste urit,dar nu inteleg de ce s-a schimbat asa...ce vrea el sa obtina cu asta.Poate voi stiti,aveti experienta in asa ceva.
:(( El a spus ca se ride de fete cum poate el mai bine,pentru ca sint multe fete care mor dupa el si el profita de aceasta ocazie.Dar cu mine se comporta frumos,prietena mea l-a intrebat daca ii place sa se joace cu sentimentele fetelor si el a spus: "sincer...da"
:((

Răspuns Câştigător
| malina1 a răspuns:

Prin faptele lui imi dau seama ca ii place sa se joace cu sentimentele fetelor dar daca cu tine sa comporta altfel inseamna ca te place (e logic) si a spus ca l-ai respins ca sa nu recunoasca ca te place FUNDA?

0 răspunsuri: