Ah, ce aiurea. Nu-i bai, nu e vina ta. probabil daca vorbesti cu el si ii expui problema intr-un fel amuzant, va trece peste acest incident. cere-ti scuze totusi
Ce draguut
nu-i bai. ideea e sa ai tu dinti frumosi. iar el o sa se vindece.
va fi amuzant cand o sa-ti amintesti peste ceva ani
Mai bine vorbeste cu el si spune-i ca nu este vina ta. Poate iti mai da o sansa.
Nu te speria nu ai de ce sa te temi daca el te place, poate ca l-a deranjat oricum aparatul nu o sa il ti o vesnicie si gandeste-te ca e pentru binele tau,, vorbeste cu el si clarifica situatia asa este cel mai bine.Cum sa o mai faceti atent si cu grija pana nu o sa dai aparatul dentar joc si nu trebuiesa te jenezi, Bafta!
Nu a fost vina ta, in cel mai rau caz pot spune ca a fost vina lui ca s-a repezit asa, mai ales ca stia ce s-ar putea intampla. Lasa ca daca te iubeste nu o sa tina seama de asta, si mai ales ca aparatulnu o sa il tii toata viata, la un moment dat o sa il dai jos si atunci nu va mai fi nici o problema.
Asta nu este nimica, daca intr-adevar te iubeste va trece peste toti si toate, peste orice, nu va tine cont de ce spun altii! Stai linistita. Vorbeste cu el fii mai tandra indreaba-l daca este suparat incearca sa ii explici ca nu este vina ta, lucruri se mai intampla.
Daca chiar te iubeste va ierta .
Pai nu e vina ta stai linistita, nu trebuie sa te simti jenata. iar daca lui chiar ii placi va trece cu vederea peste acest lucru.
Poi cere-ti scuze si totul va fi ok, daca el te place cu adevarat nu va renunta la tine pentru acest mic incident.
Bafta!
Pai puteti sa va incepeti viata sexuala daca nu puteti sa va sarutati
Cam Cat Timp O sa Mai Stai cu Aparatul Dentar? Oricum el Daca Te Iubeste Cu Adevarat Nu o Sa Tina Seama.:]
Heii, si eu am aparat dentar si in acelasi timp am si o relatie si nici o data nu s-a pus problema ca nu stau cu tine ca ai aparat dentar si plus cum sa ajunga cu limba la aparat ) n-are nici o legatura inseamna ca nu stie baiatu sa sarute o fata [ adica cum serios iti numara dinti sau te saruta] parerea mea e ca poti sta linistita, numa depinde si de el foarte mult