| nighteye a întrebat:

Ieri a fost cea mai jenanta zi din viata mea. Dupa ce am iesit in oras la un suc prietenul meu s-a oferit sa ma conduca acasa. Cand eram in fata blocului m-a prins de mana si s-a intins sa ma sarute. La inceput a fost un sarut normal dar dupa aia s-a transformat in french. Eu am aparat dentar fix si sus si jos. In momentul in care limba lui a intrat in gura mea s-a prins in una din sarmele aparatului.Ideea este ca s-a tras repede de langa mine caci s-a taiat rau si l-am auzit zicand in soapta:"mare greseala". Probabil nu o sa ma mai sarute vreo data, dar daca o va face cum sa evitam chestia asta? Mersi pentru atenti :*

13 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Ah, ce aiurea. Nu-i bai, nu e vina ta. probabil daca vorbesti cu el si ii expui problema intr-un fel amuzant, va trece peste acest incident. cere-ti scuze totusi

| noi3 a răspuns:

Ce draguut happy

nu-i bai. ideea e sa ai tu dinti frumosi. iar el o sa se vindece.

va fi amuzant cand o sa-ti amintesti peste ceva ani happy

| andreea171998 a răspuns:

Mai bine vorbeste cu el si spune-i ca nu este vina ta. Poate iti mai da o sansa.

| Vvistula a răspuns:

Nu te speria nu ai de ce sa te temi daca el te place, poate ca l-a deranjat oricum aparatul nu o sa il ti o vesnicie si gandeste-te ca e pentru binele tau,, vorbeste cu el si clarifica situatia asa este cel mai bine.Cum sa o mai faceti atent si cu grija pana nu o sa dai aparatul dentar joc si nu trebuiesa te jenezi, Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita.el s-a repezit ca haplea.si apoi nu te repezi sa iti bagi limba unde vezi gaura. oleaca de atentie si rabdare.

| BlackEyedGirl a răspuns:

Nu a fost vina ta, in cel mai rau caz pot spune ca a fost vina lui ca s-a repezit asa, mai ales ca stia ce s-ar putea intampla. Lasa ca daca te iubeste nu o sa tina seama de asta, si mai ales ca aparatulnu o sa il tii toata viata, la un moment dat o sa il dai jos si atunci nu va mai fi nici o problema.

| prizeFTW a răspuns:

Asta nu este nimica, daca intr-adevar te iubeste va trece peste toti si toate, peste orice, nu va tine cont de ce spun altii! Stai linistita. Vorbeste cu el fii mai tandra indreaba-l daca este suparat incearca sa ii explici ca nu este vina ta, lucruri se mai intampla.
Daca chiar te iubeste va ierta happy.

| kx123 a răspuns:

Pai nu e vina ta stai linistita, nu trebuie sa te simti jenata. iar daca lui chiar ii placi va trece cu vederea peste acest lucru.

| Mada96Madutza a răspuns:

Poi cere-ti scuze si totul va fi ok, daca el te place cu adevarat nu va renunta la tine pentru acest mic incident.winking
Bafta!

| Empancilareasufletului a răspuns:

Pai puteti sa va incepeti viata sexuala daca nu puteti sa va sarutati tongue

| RaduuSkillz a răspuns:

Cam Cat Timp O sa Mai Stai cu Aparatul Dentar? Oricum el Daca Te Iubeste Cu Adevarat Nu o Sa Tina Seama.:]

| nighteye explică (pentru RaduuSkillz):

Cam 1 an si jumatate crying

| bia28 a răspuns:

Heii, si eu am aparat dentar si in acelasi timp am si o relatie si nici o data nu s-a pus problema ca nu stau cu tine ca ai aparat dentar si plus cum sa ajunga cu limba la aparat laughing) n-are nici o legatura inseamna ca nu stie baiatu sa sarute o fata [ adica cum serios iti numara dinti sau te saruta] parerea mea e ca poti sta linistita, numa depinde si de el foarte mult happy