| dayana_9955 a întrebat:

ieri m-am despartit de iubitul meu. el mi-a trimis un mesaj cam asa"imi pare cat se poate de rau, dar...decat sa te mint.". deci nu stiu ce sa inteleg din el si ce se fac ca sa ma impac cu el (tin prea mult la el)
nu vreau respunsuri jignitoare dau funda pentru cel mai explicativ si cel mai comvingatot respuns

6 răspunsuri:
| madutza_8184 a răspuns:

Cu un sms de genu prietenul tau a facut vre`o prostioara si trebuie sa discuti cu el, sa vezi ce s`a intamplat si daca intr`adevar a facut ceva este alegerea ta daca merita o noua sansa sau nu.incearca sa gandesti pozitiv dar ai grija sa nu faca ceva fr ca tu sa stii, chiar daca ti mult la el nu este sg baiat dupa planetahappysper ca te-am ajutat:*

| Alexandra_3724 a răspuns:

Daca el asta a vrut trebuie sa apreciezi macar ca nu te-a mintit.Nu il cauta ca sa te impaci cu el iti vei face numai rau. Cel mai bine ar fi sa il uiti cu toate ca tii la el dar va trebui. O sa gasesti tu pe altcineva care sa te merite cu adevarat.Totul o sa fie bine ai grija de tine si oricat de mult ar durea sa nu uiti ca nu e singurul baiat dupa planeta.pa pa :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

eu am patit la fel i regret ca mie foarte greu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta e iubirea la voi, sms si mess? prin asta comunicati?
eu zic sa o lasi moartahee hee

| Elena_8633 a răspuns:

Am mai spus o data si repet.
Acel baiat NU te vrea pe tine!
Tu o sa il intrebi, stiu, de ce a facut-o.
Cat va iubeati
Pana ajungeti la o discutie. tu:
As face orce sa ne impacam stii ca tin la tine!
Si se ajunge la. sex
Si iar apelezi la TPU : ce sa fac, ce sa fac?
Mai bine il lesi acum crede-ma si ascultama.
Dar totusi e viata ta, daca vrei sa ti-o distruga un golan. continua!
El cred ca a gasit p-alta care o face prin baruri. e si logic
SUCCES!

| Costache_Tin_1956 a răspuns:

Esti la varsta la care trebuie sa-ti permiti sa-i schimbi pe cei ce nu te merita. Capul sus si bafta!