Cel mai bine e sa ii spui chiar tu. Ai la dispozitie tot timpul cat sunteti de servici sa il faci sa stie care sunt gandurile tale pentru el. Si e mai bine ca tu sa ii spui personal si din cauza ca informatia ajunge nedeformata la el. Plus ca afland asta de la tine isi va forma o alta parere decat daca i-ar spune altcineva ca il placi. Iar ca sa te simti mai in largul tau poti incepe prin a-i spune ca ai vrea sa ii faci cunoscut un fapt, dar ca ai vrea sa nu judece si sa nu te judece gresit. "Uite, esti un baiat de treaba, imi pari un pic mai nu stiu cum decat ceilalti, in sensul bun fireste... imi placi si... daca crezi ca nu iti sunt indiferenta, mi-ar placea sa iesim la un suc ceva, o cafea, as vrea sa mai vorbim cate unele." Si daca iti spune ca el nu s-a gandit la asta, zi-i ca ai vrut doar sa ii spui ca ti-e simpatic, ca ai vrut sa stie, fara a implica neaparat si altele. Daca e reciprocitate va sti ce sa faca mai departe. Daca nu, nu-i bai. Abordandu-l ca mai sus nu va aparea sentimentul de jena. Cel mai important este faptul ca ii spui tu personal ce crezi despre el. Succes.
Daca tu il placi, spune-i tu, nu ai de ce spune prostii prin gura colegei tale.
Nu e nevoie neaparat sa-i spui ca il placi. Ii poti da de inteles, si daca e baiat destept o sa stie ce sa faca el mai departe.
Daca te simti in stare sa ii spui tu fara sa te incurci in vorbe ar fi cel mai indicat. In schimb daca nu te simt perfect stapana pe arta de a conversa cu un baiat ai putea accepta ajutorul colegei tale care ar avea rolul de a "netezi" accesul la discutia ce va urma.Analizeaza cele doua variante posibile si in functie de concluzia ce va rezulta sa o alegi pe cea considerata utila. Succes.
Gaseste alta solutie. Spune-i tu sau fa ce vrei... Dar nu o lasa pe prietena ta sa-i spuna! Am incercat si eu asa si nu a mers. Tipul o sa creada ca tie frica sau ceva de genu. Du-te la el si spune-i-o in fata cu o atitudine cat mai degajata. Fara ochi dulci sau ceva de genul.