| Bulgaru_Florin_1993 a întrebat:

imi place de o fata si nu prea stiu cum sa o cuceresc imi poate da cineva in sfat e cea mi frumoasa fata care am intalnit-o de fapt si ea ma place insa nu stiu cum sa procedez

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Este curios ca foarte multi tineri pun aceasta intrebare, crezand probabil ca exista un algoritm specializat, care o data parcurs, iti asigura succesul. Eu nu am auxit de asa ceva. Stiu insa ca fiecare avem calitati si defecte. Mai apare si sarmul fiecaruia si bineinteles norocul. Daca intelegi aceste lucruri, atunci sunt sigur ca vei gasi singur creia pentru inima fetei. Nu uita sa-i faci fetei complimente si daca tu crezi ca si ea te place, atunci este vremea pentru a o invita la un film, la un spectacol, etc. Bafta!

4 răspunsuri:
| SakonSIUkon a răspuns:

Eu stiam ca e mai usor daca te place si fiinta feminina ii zici fii cu mine dupa luungi momente de flirt, bafta sa nu ti se faca lene, mie unul mi-ar fi laughing

| DiazAndreea a răspuns:

Incerca sa o inviti la o plimbare, la un suc sa va cunoasteti mai bine

| BabyThisIsMe a răspuns:

Pai incerca sa ii faci curte: uite-te la ea mai des, da-i de inteles ca o privesti altfel decat pe celalate fete, dar fii foarte atent sa nu ii spui din prima sau..adica da-i ocazia sa te cunoasca happy

| broker13 a răspuns:

Eu asa am procedat i-am spus direct in fata daca vrea sa fie prietena mea si a acceptat, fa tu primul pas....BAFTA