In primul rand : Nu-i spui in față că o placi. Nu vrei sa pari disperat.Tu trebuie sa o iei mai incet adica incepe cu glumite si cu tachinari.
Daca iti este apropiata tie inseamna ca sti multe despre ea si poti purta o conversatie.
Daca vezi ca reactioneaza la glumele tale si pare interesata de tne...ai rezolvat-o.
Dacă nu....ARE BALTA PESTE
Sper ca te-am ajutat. poate Fundă?
Ai funda my friend
In iti iei inima in dinti si sa-i spui, ca risti sa vina altul mai iute si sa ti-o ia.
Ar fi indicat sa-i transmiti printr-un mijloc de comunicare sau socializare un mesaj cat se poate de clar si explicit prin care sa-i prezinti adevaratul motivul al dorintei tale de a te intalni si discuta cu ea. Daca nu-ti va raspunde sau va refuza sa dea curs invitatiei tale de a va intalni, inseamna ca nu este interesata nici de persoana ta si nici de a lega/incepe o relatie chiar si de prietenie. Nu este deloc deplasat sau considerat ca ar fi un lucru neserios sa alegi o astfel de abordare a problemei daca tu nu reusesti sa-ti invingi timiditatea si teama de a-i spune in mod direct ce ai pe suflet. Putin curaj si mult succes!
Petreceti cat mai mult timp impreuna, iar cand te simti pregatit sa-ti exprimi sentimentele atunci o faci. Oricum, o fata depisteaza repede daca un baiat o place, asa ca nu te impacienta, tu doar vorbeste cu ea, fa-o sa rada, fa-i complimente etc si va fi a ta (daca si ea te place)
Nu am eu atat de mult tupeu
anonim_4396 întreabă:
Anonima17191 întreabă: